Vertikal telung gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mesin laser diode

Katrangan singkat:

Vertikal telung panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm yaiku mesin nyopir rambut super, bar Jerman, kualitase sampurna, lan telung dawa gelombang bisa dicocogake kanggo warna kulit sing beda-beda. Bab sing penting, ora ana rasa lara kanggo nyopot rambut. Yen ora, kanggo desain sing elegan, misuwur banget ing industri kecantikan.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Daya: 2000w
  • Panjang gelombang: 755nm / 808nm / 1064nm
  • Ukuran: 40x50x105cm
  • Tegangan: AC220V ± 22V, 50 / 60Hz, 10A
  • Bobot: 90KG
  • Detail Produk

    Video

    Jinis Laser Laser diode
    Panjang gelombang laser 808nm / 1064nm / 755nm
    Basa 8 basa dibangun ing sistem
    Tampilan Layar LCD tutul warna 10 inci
    Ukuran Spot 12 × 12 mm2
    Jembar pulsa  10-400ms bisa diatur
    Energi 10-160J / cm2
    Frekuensi 1-20Hz (mode terus)
    Adhem  banyu + udhara + semikonduktor
    Suhu Probe  0 ~ 4 ° C
    Sistem Pendinginan Tangan Pendinginan Sapphire TEC + pendinginan banyu + Montore nyata-wektu
    Pendinginan Sistem Banyu Modul kondensor daya tinggi USA + Pendingin kipas + Montore nyata-wektu
    Perlindhungan Sistem Banyu  Pompa banyu Italia, aliran banyu, level banyu, suhu banyu lsp.
    Wektu Operasi Terus  24 jam
    Laser bar  Jerman ngimpor 10 bar
    Kekuwatan  2000W
    Ukurane  40x50x105cm
    Tegangan AC220V ± 22V, 50 / 60Hz, 10A
    Bobot 90KG

    Teori mesin laser diode:

    Telung gelombang 1064nm 755nmm laser diode 808nm mesin nyopot rambutbeku liwat inovasi teknologi, saéngga perawatan sirah nganti suhu negatif, ora kaya laser liyane sing ngobong kulit, kanggo nglindhungi kulit, folikel rambut melanin kanthi dawa gelombang penyerapan laser, lan pertukaran panas kanggo ngrusak folikel rambut, laser energi bisa ditembak menyang folikel rambut ing folikel rambut dadi bosok energi, dadi folikel rambut mandheg, amarga energi laser udakara 15% kulit bisa nembus lapisan dermis, epidermis lan liya-liyane kanthi melanoma folikel rambut jero banget ngrusak kerusakan folikel rambut lan atrofi; entuk permanenngilangi rambut asil

    suit-for-different-skin

    Babagan panjang gelombang:

    Laser diode panjang gelombang 808nm cocok kanggo rambut ireng ing kulit kuning utawa kulit entheng.
    Panjang gelombang 755nm khusus kanggo rambut tipis ing kulit putih lan efektif kanggo rambut ing anagen lan telogen.
    1064nm dawane apik kanggo ngilangi rambut ing kulit kulit peteng.

     

    Sesi perawatan

    1) Biasane, butuh 3 ~ 7 sesi perawatan. (Kanggo rambut sing lancip, bisa nambah kursus perawatan)
    2) interval perawatan miturut siklus rambut. Biasane, interval perawatan ing pasuryan udakara 20-30 dina. Interval perawatan saka Tangan lan Kaki, Awak udakara 30-40 dina.

     

    808nm-diode-laser

    808nm-handle

     

    before-and-after

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita