Laser ngilangi pembuluh darah

  • 3 in 1 multifunction 980nm vascular removal machine

    3 kanggo 1 mesin pembuluh vaskular multifungsi 980nm

    Mesin multifungsi 3 ing 1 minangka produk anyar, nganyari mesin laser dioda kelas 980nm, nambah rong fungsi, mesin iki duwe telung gagang, fungsine luwih kuat, ngilangi vena, ngilangake jamur kuku lan fisioterapi. Lan mesin njaga energi mesin klasik, efek kasebut luwih apik lan apik banget.

  • 980nm diode laser vein removal machine

    Mesin pembuangan vena laser dioda 980nm

    Kanggo mesin laser dioda 980nm iki, ana telung kekuwatan sing sampeyan pilih, 20W, 25W lan 30W, Anggere nyetel macem-macem aperture, sampeyan bisa nggunakake mesin iki ing awak, lan nyetel energi sing beda miturut tingkat getih abang sing beda. Nganti saiki, kita wis nampa umpan balik saka akeh pelanggan. Efek ngilangi getih abang iku apik banget.

  • vascular blood vesseles vein removal laser 980 machine

    pembuluh getih pembuluh getih pembuluh laser laser mesin 980

    Sistem laser dioda model 980nm iki laris, nggunakake serat ditambah garis, transimisi laser sing sampurna, efektif kanggo ngilangi vena laba-laba, ngilangi pembuluh vena, ngilangi pembuluh getih. Kita duwe 15w lan 30w kanggo sampeyan milih, kanthi kualitas dhuwur lan rega apik.

  • Spider vein removal 980nm diode laser machine

    Mbusak spider vena 980nm mesin laser diode

    Sistem laser dioda model 980nm iki nduweni 4 fungsi, kekuwatane duwe 15w, 30w, 60w kanggo sampeyan pilih, bisa kanggo ngilangi vena laba-laba, ngilangi pembuluh darah, perawatan jamur kuku, nyuda lemak, ngatasi rasa nyeri.

  • 4 in 1 980nm vein removal machine

    4 ing 1 mesin pembuluh vena 980nm

    4 ing 1 multifungsi 980nm mesin laser diode minangka model paling anyar, fungsine luwih kuat, ujung 4 pcs kanggo macem-macem fungsi, ujung pembuangan vasular, pucuk jamur kuku kanggo ngilangi onychomycosis; ujung lipo kanggo ngilangi bobot lan palu kompres adhem kanggo kulit alus sawise 980nm operasi laser diode.