Lampu untu putih

  • sensor control 60w 12pcs lights teeth whitening machine

    kontrol sensor 60w 12 pcs lampu untu mesin pemutih

    Mesin pemutih untu model iki paling apik sing paling kuat, bohlam 60w, 12 pcs, kontrol tombol kontrol sensor, tampilan mewah, mesin pemutih gigi untu tinggi, kita golek agen, yen sampeyan kasengsem, kirim priksaan menyang kita .

  • teeth whiten machine TE120 with or without card

    mesin pemutih untu TE120 nganggo utawa tanpa kertu

    Mesin pemutih untu iki misuwur banget suwene wis pirang-pirang taun. nduweni lampu cilik 12 pcs ing njero sirah lan bisa nggunakake kertu RF RF, utawa tanpa kertu RF RF yen sampeyan ora butuh.

  • Led teeth whitening machine with touch screen

    Mesin pemutih untu sing dipimpin nganggo layar tutul

    Mesin pemutih untu model iki dirancang kanthi layar tutul, lan bisa uga nganggo kamera, kanggo mbantu sampeyan njupuk foto untu, lan njupuk perawatan sadurunge lan sawise perawatan whitening untu.

  • hot selling economic led teeth whitening lamp

    sadean whitening untu sing dipimpin ekonomi

    Mesin pemutih untu model iki ekonomi lan uga efektif kanggo perawatan whitening untu, kanthi lampu 8cm sing dipimpin biru, kita ndhukung logo merek oem ing mesin kasebut, kita golek distributor.

  • Easy installation teeth whitening machine with case

    Mesin pemutih untu sing gampang dipasang kanthi kasus

    Mesin pemutih untu model iki paling laris, duweke case seluler, sampeyan bisa nggawa ing endi wae kanggo nindakake perawatan whitening untu, lan desaine pratical lan sederhana, wilujeng kirim priksaan supaya bisa luwih rinci.

  • Professional dental bleaching teeth whitening machine

    Mesin pemutih untu pemutih gigi profesional

    Lampu whiten untu super duwe kekuwatan dhuwur 60W, suhu tetep kanggo pengalaman sing luwih apik, lampu LED biru 12 pcs. sing penting, sampeyan bisa nyetop kekuwatan lan cahya miturut kahanan untu sing beda-beda.

  • Three light source touch screen teeth whitening device

    Piranti pemutih untu layar tutul sumber cahya cilik

    Mesin pemutih untu model iki minangka desain busana, duwe fungsi screeen tutul, gampang dioperasikake, lan duwe sumber cahya sing beda, efektif kanggo perawatan whitening untu.

  • hot selling blue light teeth whitening machine

    adol pemutih untu cahya biru

    Mesin pemutih untu model iki klasik, kita wis adol pirang-pirang taun, kualitase apik, lan regane ekonomi, duwe 8 warna lampu biru, tenaga 40w, bisa nambah logo merek ing mesin, bisa menehi dhukungan yen sampeyan pengin dadi distributor lokal, kirim priksaan marang sampeyan yen sampeyan kasengsem, kita bakal nanggapi kanthi cepet.

  • LED lamp dental teeth whitening machine

    Mesin pemutih gigi untu lampu LED

    TE300 minangka model klasik, duwe 3 jinis cahya sing dipimpin, 2 pcs cahya sing dipimpin abang, 5 pipa lampu biru lan 8 pipa sing dipimpin ungu. Dhuwur wadhah lampu lan lengen lampu bisa diatur, Operasi luwih trep.

  • Mobile model teeth whitening lamp

    Lampu pamutih untu model ponsel

    Lampu pemutih untu iki minangka model dhasar, lampu LED 12 pcs, desain ora langsung, operasi sederhana. sing luwih penting, mesin iki dilengkapi kothak seluler paduan aluminium, sampeyan bisa nggawa mesin menyang endi wae, Sampeyan bisa cadangan layanan omah kanggo klien, Iki nggawe layanan whitening untu luwih trep.

  • LED dental lamp teeth whiten machine

    Mesin pemutih gigi untu lampu LED

    Desain pemutihan untu desain elegan, 8 pcs cahya biru sing dipimpin, Awak sing obah, sampeyan bisa nyetel dhuwur sirah miturut kabutuhan sampeyan. Nduwe tombol kontrol tutul, sampeyan bisa nguatake kekuwatan, lan nyetel wektu perawatan.

     

  • black colour teeth whitening lamp

    lampu whitening untu warna ireng

    Mesin pemutih untu model iki klasik, kita wis adol pirang-pirang taun, kualitas lan tanggapane apik, lampu LED 40w lan 8 pcs, profesional digunakake kanggo whitening untu ing salon utawa klinik gigi. Kita golek agen ing saindenging jagad.