Laser Ngilangi Tato

  • tattoo removal 1064 532 1320 laser carbon peel machine

    ngilangi tato 1064 532 1320 mesin kulit laser laser

    Model q ganti mesin laser tato iki diupdate, duwe tarif repetasi 10Hz, efektif kanggo ngilangi tato lan perawatan peeling karbon, coba kirim priksaan kanggo informasi luwih lengkap.

  • pico laser tattoo removal machine

    mesin ngilangi tato laser pico

    Mesin kecantikan laser pico model iki minangka mesin sing paling canggih kanggo ngilangi tato, kanggo ngilangi pigmen, peremajaan kulit, ora ana rasa nyeri, ora ana downtime, efektif kanggo tato apa wae.

  • tattoo removal carbon peeling laser beauty machine

    ngilangi tato mesin kecantikan laser peeling karbon

    Mesin ngilangi tato model iki dianyari, kanthi cangkang anyar lan frekuensi dhuwur, bisa uga nganggo sistem ngilangi tato utawa sistem laser pico, kanthi telung tips, 1064nm 532nm 1320nm, bisa uga kanggo perawatan peeling karbon.

  • laser tattoo removal hollywood carbon peel machine

    mesin laser ngilangi laser hollywood carbon peel machine

    Model q ganti mesin laser tato iki desain anyar, nduwe 10Hz, telung tips, 1064nm 532nm, 1320nm, bisa efektif kanggo ngilangi tato lan perawatan nglereni karbon, hubungi kami, kita bakal menehi reaksi cepet.

  • 532nm 1064nm 1320nm multifunction tattoo removal machine

    532nm 1064nm 1320nm mesin ngilangi tato multifungsi

    Laser yag ND duwe kemampuan nembus sing kuat, saengga bisa nembus dermis sing jero. Kanthi efektif mbusak tato lan celengan melanin. Mesin iki dilengkapi telung kepala, 1064nm, 532nm lan 1320nm. Kajaba iku, miturut kabutuhan sampeyan, kita bisa nambah kepala 755nm kanggo sampeyan

  • Q switch ND YAG Laser Tattoo Removal Machine

    Q ngalih Mesin Ngilangi Tattoo Laser ND YAG

    Kita ngrancang jinis cangkang anyar. Desain anyar nggawe luwih populer ing salon kecantikan. Siji gagang digabungake dadi telung band kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. 1064nm duweni pengaruh sing apik kanggo mbusak tato ireng. 532nm kanggo ngilangi tato warna. Efek kasebut jelas, lan sampeyan bisa ngganti sirah boneka ireng 1320nm supaya kulit rai luwih putih lan lembut.

  • ND yag laser tattoo removal machine

    Mesin nyopot tato laser laser yag

    Mesin nyopot tato laser nd Yag QSW500, model sing populer banget, energi 2000MJ, siji gagang kanthi telung tips, sampeyan bisa ngganti tip miturut kabutuhan sampeyan, tip 1064nm utamane kanggo ngilangi tato ireng, tip 532nm kanggo tato warna, lan duwe tip boneka ireng, kanggo penolakan kulit lan angkat kulit, yen ora, kita uga bisa ngganti sistem pico kanggo sampeyan, yen sampeyan seneng, kita nampa akeh umpan balik, asile sampurna.

  • new Q switch ND Yag Laser tattoo removal

    ngalih Q anyar ND Yag Laser ngilangi tato

    Mesin nyopot tato iki kanthi layar sentuh warna nyata 10 inci. Wis 3 tips: 1064nm, 532nm, 1320nm. Nduwe 6 basa: Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Prancis, Jerman. Bisa nambah basa kaya sing sampeyan butuhake.