Mesin Pelangsing

  • Portable cavitation and cryolipolysis slimming equipment

    Peralatan pelangsingan kavitasi lan cryolipolisis portabel

    Mesin multifungsi 3 ing 1 yaiku model portebel, teknologi rongga 40KHZ, teknologi cryolipolisis, teknologi tipolar lan laser lipo, asile jelas, bisa ngilangi lemak kanthi efektif.

  • 6 in 1 lipo laser slimming machine

    Mesin las laser 6 ing 1 lipo

    Mesin pelangsing laser lipo laser 6 in 1 iki dianyari tinimbang sistem pelangsingan kim 8, duwe gagang RF rolas maks, lan gagang operasi sing luwih trep, kepileh kanggo ngirim priksaan kanthi luwih rinci, kita bakal nanggapi kanthi cepet.

  • cavitation massage vacuum slimming machine

    mesin slamping vakum pijet kavitasi

    Mesin pelangsing model iki sing klasik, nggunakake teknologi tekanan vakum, getaran kavitasi, laser 905nm alus, kanggo nyadari asil pelangsingan sing luwih apik. Grosir mesin pelangsing kualitas tinggi, welcome kanggo ngirim priksaan marang aku, kita bakal nanggapi sampeyan kanthi cepet .

     

  • 360 surrounding fat freeze slimming machine for body sculpting

    360 mesin pelangsingan pembekuan lemak ing sekitar awak kanggo pamatasan awak

    Mesin peluncur beku lemak cryo model iki dianyari, nggunakake teknologi 360 pembekuan lemak ing saubengé, gagang papat cryo bisa dianggo bebarengan, bisa ngirit wektu kanggo perawatan, asil pelangsingan bakal luwih cepet lan efektif, dagu uga duwe pegangan cryo.

  • kim 8 slimming machine

    mesin pelangsing kim 8

    Mesin pelangsing laser kavitasi laser rf (frekuensi radio) iki laris, efektif kanggo ngilangi bobot, bentuk awak, kavitasi 40KHz minangka kekuwatan, bisa ngilangi sel lemak kanthi gampang, lan perawatan bakal aman.

  • massager cavitation slimming machine

    mesin pelangsing kavitasi pijet

    Mesin pelangsing model iki vakumum , cahya infra merah, frekuensi radio, roller pijet, teknologi kavitasi bebarengan, kanggo mujudake efek pelangsingan sing luwih apik.

  • cool 360 cryo angle fat freeze machine for body weight loss

    mesin beku lemak 360 cryo amba sing adhem kanggo nyuda bobot awak

    Mesin pelangsing beku lemak cryo model iki gaya portebel, gagang pembekukan lemak bisa digunakake ing wektu sing padha, kavitasi rf bisa nambah efek pelangsingan, ningkatake nyuda lemak.

  • Cavitation vacuum body rf slimming machine

    Mesin pelangsing awak vakum kavitasi

    Mesin pelangsing awak BSL800 minangka model klasik, duwe telung gagang kanggo layanan pelangsingan awak. gagang laser alus kanggo ngangkat kulit, lan gagang rol, yaiku kanggo nyuda lemak, gagang kavitasi liyane bisa nyuda sel lemak kanthi langsung, asile katon jelas sawise sawetara perawatan.

  • Professional cryolipolysis slimming machine

    Mesin pelarut cryolipolisis profesional

    Mesin pelangsing cryolipolisis duwe gagang vaksin cryo 4 pcs sing beda, ukuran 100/150/200/300, kanggo wilayah sing beda-beda. Suhu sithik ngilangi lemak lan nyepetake metabolisme lemak, saengga entuk efek penurunan bobot, lan suhu sithik ora bakal nyebabake kerusakan kulit lan ora getihen.

  • 6 in 1 cavitation slimming machine

    6/1 mesin pelangsing kavitasi

    Mesin iki minangka desain anyar, warna jambon, paling populer ing industri kecantikan. Mesin multifungsi 6 ing 1, gagang kavitasi, vakum lan gagang rf Bipolar, enempolar lan twelaspolar, bantalan RF lan alas laser. ngilangi bobot lan kulit ngangkat RF. multi gagang luwih apik kanggo nyuda bobot awak.

  • 5 Treatment Heads Vacuum Rf Roller N8 Vacuum Roller

    5 Kepala Perawatan Vacuum Rf Roller N8 Vacuum Roller

     Mesin pelangsing kulit kavitasi 5 pcs kalebu ing mesin pijet, miturut macem-macem area, pilih gagang sing beda, gagang kasebut dilengkapi teknologi vakum lan laser RF, Gemuk lemak sampeyan lan cegah kulit kendur, ngilangi lemak lan angkat kulit, sawise 2-3 pangobatan, sampeyan bakal oleh asil sing jelas.

     

     

     

     

     

     

  • portable fat freeze slimming machine

    mesin pelangsing pembekukan lemak portebel

    Iki minangka mesin pelangsing multifungsi 3 ing 1, gagang rongga 40KHz, gagang beku lemak cryo, bantalan laser lipo, sing bakal nggawe asil pelangsingan luwih apik, kanthi rega sing larang lan larang.