Mesin pelarut cryolipolisis profesional

Katrangan singkat:

Mesin pelangsing cryolipolisis duwe gagang vaksin cryo 4 pcs sing beda, ukuran 100/150/200/300, kanggo wilayah sing beda-beda. Suhu sithik ngilangi lemak lan nyepetake metabolisme lemak, saengga entuk efek penurunan bobot, lan suhu sithik ora bakal nyebabake kerusakan kulit lan ora getihen.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Daya: 800VA
  • Panas: 37 ℃ -45 ℃
  • Cryo: 5 ℃ -10 ℃
  • Vakum: 10-80Kpa
  • Input: 220V / 50HZ 110V / 60Hz
  • Tekanan atmosfer: 86Kpa-106Kpa
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

     

    Jeneng produk fungsi multifungsi mesin slamping
     Input  220V / 50HZ 110V / 60Hz
    Kekuwatan  800VA
    Panas 37 ℃ -45 ℃
    Cryo  5 ℃ -10 ℃
    Vakum 10-80Kpa
    Cahya Abang (630nm) Ijo (570mm) 50mWX4
    Cairan adhem banyu murni utawa coolant khusus
    Vakum 44cm * 48. 5cm * 98cm
    Sekering  T3. 15AL250V
    Suhu sekitar 5-40
    Kelembapan relatif ≤80%
    Tekanan atmosfer 86Kpa-106Kpa

     

    Mesin Cryolipolisis Teori sing digunakake

    trigliserida ing lemak bakal diowahi dadi suhu padhet ing suhu tartamtu, nggunakake teknologi pendinginan sing luwih maju kanggo target gundukan lemak lan ngilangi sel lemak liwat proses graual sing ora ngrusak jaringan ing sekitar. Nalika sel lemak kena suhu pendinginan tartamtu, bisa nyebabake proses ngilangi alami sing mbaka sethithik nyuda kekandelan lapisan lemak. Lan sel lemak ing area perawatan alon-alon diilangi liwat proses metabolisme norma awak, supaya bisa ngilangi lemak sing ora dikarepake.

    theory-cryo

    Aplikasi:

     1. Pelangsing lan lemak larut

     2. Ngencengi kulit, anti tuwa

     3. Nambah sirkulasi getih lan metabolisme

     4. Catu lan kisut sing alus

     5. Gravidarum striae sing alus

     6. Nambah jaringan elastis fibroblast

     7. Ngurangi bobot, nyuda

     8. Ngencengi kulit, ngilangi kisut

     9. Peremasan Kulit: Ngencengi kulit, ngilangi kisut sing apik, kulit putih.

     10. pangurangan selulit

     

    FAQ:

    1). Apa ana gawe piala

    ora ana obat kanggo nyuda rasa lara, ora lara sing nyerang, ora krasa lara. Sajrone proses perawatan, nyedhot sing kuat nyebabake pengalaman pasien krasa ora nyaman amarga ilang kanthi mboko sithik, mula ora ana rasa khusus nanging mung kelumpuhan adhem.

    2) Suwene apa asile?

    Pasien sing ngalami nyuda lapisan lemak nuduhake asil sing tetep paling ora nem wulan sawise Prosedur cryotherapy. Penyisihan sel lemak minangka asil saka Prosedur cryotherapy dikarepake bisa bertahan nganti sel lemak dicopot kanthi prosedur invasif kayata liposuction.

     3) Suwene apa pasien butuh perawatan?

    Wektu prosedur bisa 1 ~ 2 jam utawa luwih gumantung saka ukuran area sing bakal diobati.

     4). Mesin cryolipolisis: Suwene nganti aku ngerteni asil?

    Pangurangan lemak sing bisa diukur biasane dielingi rong nganti patang wulan sawise Prosedur cryotherapy siji.

     

    slimming-machine slimming-machine-1

     

     

    slimming

     

     

    before-and -after

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita