Produk

  • Portable 808nm diode laser machine

    Mesin laser dioda 808nm portabel

    Mesin laser dioda 808nm anyar duwe telung dawa gelombang, kajaba teknologi 808nm tradisional, nambah laser 1064nm lan laser 755nm. Produk iki nyukupi kebutuhan warna kulit sing beda-beda, Kanggo warna kulit sing beda, laser sing komprehensif menehi pengalaman sing apik kanggo para pelanggan, lan efeke luwih apik.

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin nyopot rambut IPL SHR portebel

    Mesin IPL iki model sing misuwur banget, layar yaiku 8 inci layar tutul warna nyata, kekuwatane 1200w, umure lampu luwih saka 300 000 tembakan. Wis 3 saringan karo mesin, sampeyan bisa milih saringan liyane yen mbutuhake.

  • none peroxide hp or cp gel teeth whitening kit with syringe

    ora ana peroksida hp utawa kit gel whitening untu gel karo jarum suntik

    Model iki minangka kit whitening waos profesional kanggo salon utawa klinik gigi, kita duwe hp, cp utawa ora ana peroksida sing bisa dipilih, dhukungan saka layanan logo merek oem, kita golek distributor, yen sampeyan kepengin, kirim priksaan menyang kita, kita bakal nanggapi kanthi cepet.

  • wholesale high quality teeth whitening kit with pen

    Grosir alat pemutih untu kanthi pena

    Kit pemutih untu model iki minangka profesional sing paling laris kanggo whitening untu salon, ing njero pena putih, bisa luwih gampang ngetrapake gel pemutih untu, kita ndhukung layanan. Kita bisa nambah logo merek ing bungkus kasebut.

  • sensor control 60w 12pcs lights teeth whitening machine

    kontrol sensor 60w 12 pcs lampu untu mesin pemutih

    Mesin pemutih untu model iki paling apik sing paling kuat, bohlam 60w, 12 pcs, kontrol tombol kontrol sensor, tampilan mewah, mesin pemutih gigi untu tinggi, kita golek agen, yen sampeyan kasengsem, kirim priksaan menyang kita .

  • DNS Derma Roller 192 needle microneedling roller

    Roller microneedling jarum DNS Derma Roller 192

    Rol derma DNS 192 duwe rong jinis paket. siji kothak karton, siji tabung plastik. sampeyan bisa milih paket sing disenengi. kothak karton ukurane cilik, bisa ngirit biaya pengiriman sajrone pangiriman.

  • 6 in 1 ice derma roller kit

    Kit roller es 6 ing 1

    Kit roller es 10 ing 1 yaiku roller derma porfessional kanggo panggunaan omah lan salon.
    Nduwe endhas roller es, 600 jarum endhas, endhas sikat, 120 endhas jarum lan 12 jarum cap jarum.

  • teeth whiten machine TE120 with or without card

    mesin pemutih untu TE120 nganggo utawa tanpa kertu

    Mesin pemutih untu iki misuwur banget suwene wis pirang-pirang taun. nduweni lampu cilik 12 pcs ing njero sirah lan bisa nggunakake kertu RF RF, utawa tanpa kertu RF RF yen sampeyan ora butuh.

  • 2 in 1 multfunction plasma pen for mole removal wart removal eyelid lifting and skin care

    2 ing 1 pena plasma multfungsi kanggo ngilangi kutil, ngilangi tlapukan lan perawatan kulit

    Pena plasma iki minangka pena plasma anyar sing dianyari. Wis rong mode kerja. Mode freck kanggo moles, ngilangi kutil, ngilangi kisut lan ngangkat kelopak mata. Mode ozon kanggo perawatan kulit, peremajaan ozon, anti-inflamasi bakterisida, perawatan kukul, lsp.

  • 755nm alexandrite laser hair removal machine

    755nm mesin penghilang rambut alexandrite laser

    Model iki 755nm mesin pemotong rambut alexandrite laser, bisa cocog kanggo jinis kulit, jinis rambut, minangka mesin laser nyopir rambut sing paling ideal. Ora perlu ngetrapake gel ing kulit, Ora ana rasa nyeri, ngilangi rambut permanen, Kurang sesi 3-4 sesi, Shot ora duwe watesan, kerja umure dawa, banyu, udara, sistem pendinginan semikonduktor.

  • 1064nm 755nm long pulse hair removal equipment

    Piranti ngilangi rambut dawa 1064nm 755nm dawa

    Laser pulsa dawa 1064nm minangka teknologi sing paling aman, Nduweni macem-macem aplikasi, ngilangi rambut, ngilangi bekas lara, eritema, sarkoma, lan ora ana efek samping. Ing bidang nyopot rambut, mesin pulsa dawa 1064nm minangka teknologi sing paling efektif lan paling aman. Kanggo rambut ireng lan coklat, efek ngilangi rambut penting banget. Kajaba iku, kita bisa nambah sistem 755nm, Luwih cocog kanggo rambut pirang lan cahya。

  • Personal skin care 64pins titanium hydra roller

    Perawatan kulit pribadi 64 pin roller titanium hidra

    Roller titanium Hydra minangka piranti kecantikan sing cocog, sampeyan bisa nggunakake kanggo nambah kondisi kulit, ngangkat kulit, ngilangi kukul, whitening, mbusak kerut lan mbusak chloasma. Ana rong pilihan, 64 pin lan 20 pin. bahane titanium, luwih aman lan higienis! sampeyan mung kudu ngeculake esensial ing ampoule, Gulung ing kulit kanggo pour cairan menyang kulit.