Mesin nyopot rambut IPL SHR portebel

Katrangan singkat:

Mesin IPL iki model sing misuwur banget, layar yaiku 8 inci layar tutul warna nyata, kekuwatane 1200w, umure lampu luwih saka 300 000 tembakan. Wis 3 saringan karo mesin, sampeyan bisa milih saringan liyane yen mbutuhake.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • MOQ: 1pc
  • Werna: biru
  • nangani: 1pc
  • Filter: 430nm, 530nm, 640nm
  • Tambah Logo: Ya, MOQ 1pc
  • Basa: 16 basa, kayata Tionghoa, Inggris, Spanyol, Jerman, Prancis, Rusia lsp.
  • Detail Produk

    Video

     Parameter produk:

    Layar 8 inci layar tutul warna nyata
    Dawane gelombang 640nm utawa saringan
    Mode Kerja Mode Multi-Pulse & Single-Pulse SHR Nggarap
    Ukuran Spot 2X30mm / 15X50mm
    Energi 1-60J / cm2
    Jembar Pulsa  1-9.9ms
    Jumlah Pulsa   1-6
    Filter-filter 640nm / 530nm / 430nm 
    Daya Output 1200W
    nangani umur 300 000 poto
    Bobot reged / Bobot bersih 36 / 30KG


    Sawetara perawatan:

    1. permanen ngilangi rambut
    2. Peremajaan kulit
    3. Nyuda edible pigmen
    4. Nyabut brinkle
    5. Terapi kukul
    6. ngilangi freckle
     

    Fungsi saringan:

    filter standar (telung saringan), pilih 3 saka ngisor
    430nm ngilangi kukul ngilangi vena laba-laba
    Peremajaan kulit ngilangi freckle 530nm
    640nm ngilangi rambut kanggo kulit normal
    480nm ngilangi bintik
    590nm peremajaan kulit
    Kulit normal 690nm, ngilangi rambut kulit sensitif
    Kulit putih 750nm, ngilangi rambut coklat

    FAQ:
    1. Apa produk iki duwe sertifikasi CE?
    Ya, produk kita kabeh duwe sertifikasi CE.
    2.
    Apa garansi produk iki?
    Iki garansi 1 taun.
    3.
    Kaping pirang-pirang kali dibutuhake supaya bisa ngasilake asil sing sampurna?
    Biasane bisa ngasilake asil sing apik sawise perawatan 3-5 kali.
    Wektu 20 dina ing antarane rong perawatan.
    5.
    Apa bisa entuk rega agen yen pengin distributor produk iki?
    Apa bisa nambah logo perusahaan ing produk iki?
    Yen sampeyan kepengin dadi distributor ing negara sampeyan, hubungi kula kanthi rinci, kita bisa menehi rega sing apik kanggo distributor kanggo ndhukung dheweke kanggo mbukak pasar ing negarane. Ya, kita bisa nambah logo distributor ing produk iki, lan kita uga bisa ngganti warna sing dibutuhake klien, nanging kudu diurutake, MOQ yaiku 10 pcs.
    6. Apa sing kudu digatekake sawise perawatan ngilangi rambut?
    Priksa proteksi srengenge, gunakake produk pelembab ing kulit.

    IPL-filtersIPL-lampIPL-before-after


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita