pulpen plasma kanggo ngilangi kisut

Katrangan singkat:


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Werna: putih + biru
  • OEM: ya, MOQ 200 pcs
  • Paket: kothak karton
  • Detail Produk

    Video

    Paramèter:

    Model PL100
    Input AC110V / 60Hz AC220V / 50Hz
    Frekuensi  1,1MHz ± 0,3MHz
    Kapasitas Batere 2600mAh
    Ngatur daya 2 level daya, kurang lan dhuwur
    Ukuran paket   25 * 20 * 8cm
    Bobot produk 1kg

     

    Babagan mode mbusak titik:

    Plasma lift pen padha karo prinsip kerja mesin kosmetik laser CO2, nggunakake generasi anyar materi konversi tenaga sing efisien lan teknologi kontrol chip, plasma frekuensi dhuwur ing suhu sithik debit kanggo ndeteksi kontak nib pena kulit sing ala bintik-bintik ing antarane negara kontak kuasi, nanging saiki sawetara milimeter kanggo ngasilake plasma suhu tinggi 2000,, nggunakake efek panas awak plasma saka bintik-bintik ala karbonasi ing kulit, dadi ilang kanthi permanen.

     Wilayah apa ing awak sing bisa diobati kanthi Plasma Pen?

    • Garis akordion - garis sing mbentuk ing njaba cangkem nalika sampeyan mesem
    • Bekas kukul - nambah tampilan bekas bekas kukul lan kukul
    • Kaki gagak ngubengi mripat
    • Garis ngarep
    • Ngencengi Jowl / jawline
    • Garis marionette - Lipatan utawa lipatan sing mbukak vertikal saka sudhut cangkeme nganti dagu
    • Lipatan hidung / garis eseman - Pambungkus sing mbukak saka sisih irunge nganti tutuk
    • Garis leher, gulu kalkun
    • Garis perokok - kisut vertikal kasebut uga dikenal minangka garis lipstik ing sekitar cangkem
    • Stretchmarks
    • Kelopak mata ndhuwur lan ngisor - Kantong lan hood

    FAQ:

    1. Apa produk iki duwe sertifikasi CE?
    Ya, produk kita kabeh duwe sertifikasi CE.

    2. Apa garansi produk iki?
    Iki garansi 1 taun.

    3. Kaping pirang-pirang kali dibutuhake supaya bisa ngasilake asil sing sampurna?
    Biasane bisa ngasilake asil sing apik sawise diobati 1 kali.

    4. Apa bisa entuk rega agen yen pengin dadi distributor produk iki?
    Apa bisa nambah logo perusahaan ing produk iki?
    Yen sampeyan kepengin dadi distributor ing negara sampeyan, hubungi kula kanthi rinci, kita bisa menehi rega sing apik kanggo distributor kanggo ndhukung dheweke kanggo mbukak pasar ing negarane. Ya, kita bisa nambah logo distributor ing produk iki, nanging kudu ana urutan batch, MOQ 100 pcs.

     

     blue-plasma-pen

     




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Pena Plasma sing populer kanggo ngangkat eyelid, ngilangi kisut, ngilangi pigmen

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita