Laser Pico

  • Pico laser tattoo removal machine

    Mesin ngilangi tato laser Pico

    Pico laser duweni efek sing apik kanggo ngilangi melanin, tato, ndandani bekas luka, lan regenerasi kolagen. Kita bisa ndhukung model 1064nm sing gampang, utawa loro model panjang gelombang, 1064nm lan 755nm. Ing pasar kecantikan, laser pico luwih efektif tinimbang laser biasa, lan efek kasebut jelas, lan ora ngrusak kulit.

     

     

     

  • pico laser tattoo removal machine

    mesin ngilangi tato laser pico

    Mesin kecantikan laser pico model iki minangka mesin sing paling canggih kanggo ngilangi tato, kanggo ngilangi pigmen, peremajaan kulit, ora ana rasa nyeri, ora ana downtime, efektif kanggo tato apa wae.