PDT

  • led mask with neck for skin care

    topeng sing dipimpin nganggo gulu kanggo perawatan kulit

    Iki minangka model 7 masker rai terapi cahya sing dipimpin kanggo perawatan kulit, panggunaan omah saben dina, bisa nambah metabolisme, lan promosi interaksi kimia ringan, nambah kolagen kolagen, kanggo nggawe whitening kulit, ngencengi kulit, kulit dadi tenang lsp.

  • Jet peeling PDT machine

    Mesin PDT peeling jet

    Mesin peeling jet yaiku mesin multi-fungsi, teknologi peel jet lan dermabrasi berlian, utamane kanggo ngresiki kulit, lan kompresor udara tekanan tinggi lan proses ozon yaiku kanggo kelembapan kulit lan peremajaan kulit. sing penting, duwe sistem PDT, macem-macem cahya bisa ningkatake kulit supaya bisa nggayuh kasampurnan kanthi luwih cepet.

  • Foldable led lights PDT machine

    Mesin PDT lampu sing bisa dilipat

    Lampu lipat dipimpin mesin PDT minangka model sing gampang, gampang digawa nalika sampeyan butuh, lan ngirit papan, yaiku mesin PDT multifungsi, 7 pcs lampu sing dipimpin, lampu abang kanggo kulit putih; cahya biru kanggo ngilangi bakteri; cahya ijo kanggo kulit tenang; cahya kuning kanggo ngilangi bintik-bintik; cahya ungu kanggo mbusak kukul, cahya Cyan kanggo ngimbangi sekresi.

  • steam face led pdt machine

    mesin uap dipimpin pdt

    Iki minangka model terapi mesin foton sing dipimpin model, biasane diarani mesin PDT, nduweni pitung sumber cahya sing beda-beda, saben lampu duwe fungsi sing beda, sing paling penting, duwe fungsi semprotan, tegese bisa uap pasuryan nalika perawatan.

  • led therapy machine

    mesin terapi sing dipimpin

    Iki minangka model model mesin pdt terapi ringan, sing bisa digunakake ing salon utawa omah, beda warna kanthi macem-macem fungsi, kayata cocog kanggo whitening kulit, kulit kukul, kulit tenang, anti radang, ngilangi kerut, peremajaan kulit.