Pitakon babagan mesin rai hidra

1. Sepira kerepe aku kudu ngresiki jero nganggo busa cilik? Apa bener ngresiki rutin?
Apa mesin nggawe kulit dadi lancip?
Kualitas kulit awak manungsa kanthi otomatis ambruk sajrone siklus 17-28 dina.
Yen umure saya gedhe, kulit kasebut bakal tetep ing kulit, yaiku sebab kulit sing kusam, dadi rutin
Reresik penting banget! Nanging ora dianjurake kanggo ngresiki kulit kanthi asring. Yen wis resik banget
Gawe permukaan kulit rapuh lan nyuda kemampuan nglindhungi kulit, mula siklus perawatan sing disaranake
Saben rong minggu, kulit ora bakal lancip sawise diresiki, amarga busa cilik ngresiki kulit
Tekstur lan sampah ing pori-pori bakal nyegah kulit rai dadi luwih tipis.

2. Apa sampeyan bisa ngobati perawatan nalika musim panas?
Ya, amarga sekresi kelenjar lemak ing musim panas, bisa uga stratum corneum uga kasedhiya
Ukurane cukup kandel, mula kudu ngresiki rai kanthi rutin lan perawatan rai.
Amarga bolongan kasebut mbukak nalika musim panas, mula migunani banget kanggo ngresiki rai.

3. Sawise nggunakake instrumen kanggo nyerep massa, pori-pori bakal dadi luwih gedhe?
Sadurunge masang busa cilik, kita bakal nggunakake semprotan panas kanggo nggedhekake ukuran bolongan
Bakal mbantu ngresiki kualitas! Sawise diresiki, tambah liyane ing kulit
Nutrien luwih kondusif kanggo panyerepan produk, sing bakal nyebabake efek pori-pori sing nyusut.

4. Apa perawatan kasebut efektif kanggo siji wektu? Sepira kerepe perawatan kasebut?
Mesin rai Hydra biasane digunakake kanggo ngresiki pori-pori.
Pancen duwe pengaruh sing apik kanggo ngilangi endhas balck kanggo sapisan perawatan.
Iki duweke saben dinane barang perawatan kulit, angger sampeyan rumangsa yen kulit wis reget, sampeyan kudu ngresiki.
Saran sampeyan supaya sampeyan bisa nindakake rong perawatan seminggu.


Wektu kiriman: Mar-31-2021