Q mesin laser ngalih laser

Akeh wong sing nggawe tato kanggo fashion, nanging pengin nyopot sawise sawetara wektu. Kanggo salon kecantikan, ngilangi tato wis dadi pasar anyar. Apa Q bisa ngalihake mesin laser ing salon kecantikan mbusak tato?

Tenaga laser bisa dadi 250W, 500W, utawa liyane.

Mesin nyopot tato kudu nggunakake growong gedhe. Nduwe konfigurasi sing dhuwur, output sing kuat, kerja terus lan umur panjang. Pasokan listrik dipérang dadi pra-pembakaran lan non-pembakaran sadurunge. Output pasokan listrik sing durung diobong kurang, sing mengaruhi aksesoris growong lan ora stabil, lan rawan masalah. Umume, mesin nyopot tato sing apik kudu dilengkapi pasokan listrik sing wis dibakar lan rongga laser gedhe.

Nalika nyopot alis, sampeyan kudu paling cilik, amarga iki dudu cuci sapisan, lan interval antarane ngumbah kaping pindho cukup dawa, amarga kulit butuh proses metabolisme sing dawa, mula luwih dhisik sampeyan kudu nindakake sadurunge menehi kanggo pelanggan. Sing jelas, dudu yen dheweke langsung ngilang sawise ngumbah.

tattoo-removal-qsw500

Pancegahan kanggo ngilangi tato laser:

1. Kulit kudu garing sajrone 3 dina sawise ngilangi tato laser, ora ana banyu, dandanan utawa gosokan.

2. Sawise ngilangi tato laser, waca kebersihan lan kebersihan. Yen ana blister, mula ora tindikan miturut karepe, lan kudu diidhep dhewe.

3. Sajrone ngilangi tato laser, anti-salep utawa obat oral bisa ditrapake kanggo nyegah kedadeyan sekunder.

4. Sawise ngilangi tato laser, sampeyan kudu nggatekake pencegahan. Pigmentasi minangka proses biologis sing alon, biasane 1 nganti 2,5 wulan. Sajrone periode kasebut, sampeyan kudu menehi perhatian marang cahya srengenge.

5. Sadurunge kerak mudhun, bagean operasi ora kena banyu, make-up, gosok, ngindhari pedhes, ngrokok lan alkohol. Ing wektu sing cedhak, panganan cepet kanthi warna peteng kayata kopi, Pepsi, lsp. Supaya klepine tiba dhewe, lan aja dikethok kanthi paksa.


Wektu kiriman: Mar-29-2021