kepiye alat kecantikan wajah hidra ngresiki kulit?

Aku ngira akeh wong sing wis kenal karo piranti kecantikan wajah hidra, saiki wis misuwur. Piranti kecantikan iki bisa diarani raja kanggo ngresiki wajah. Nanging akeh wong sing ora ngerti kenapa bisa ngresiki kulit kanthi apik? dina iki kita bakal ngomong babagan kepiye instrumen rai Hydra ngresiki kulit?
hydra-facial-machine-01
Mesin rai Hydra minangka piranti kontak kecantikan sing digawe kanthi prinsip mekanika cairan. Gerakan spiral kepala adsorpsi elips sing digawe khusus nyemprotake solusi kosmetik, lan cepet nyebarke kulit sing wis mati ing permukaan kulit lan rereget ing pori-pori. Tujuan utamane yaiku nggunakake tekanan negatif vakum saka gelembung cilik kanggo gabungke cairan gelembung lan cairan nutrisi karo lapisan permukaan kulit, lan mbusak banyu ing lapisan permukaan kulit kanthi bertahap. Kabeh proses operasi gelembung cilik ana ing kahanan sing kepenak, lan gelembung cilik sawise rampung nggawe kulit katon luwih tembus lan mengkilat.
1. Sadurunge nggunakake instrumen, sampeyan kudu nyopot dandanan lan ngresiki rai. Pasuryan sing asring nganggo dandanan gampang nglumpukake bahan mbebayani sing ditinggalake kosmetik. Reresik gelembung cilik uga kanggo mbusak zat-zat sing mbebayani kasebut. Dadi iki langkah sing kudu ditindakake.

2. Sawise ngilangi dandanan lan ngresiki kulit, kita kudu nggunakake inti pelembut mesum, nancepake kain katun ing irung, lan nyelehake inti empuk mesum ing irung. Ing wektu iki, kita bisa ninggalake irung tanpa inti supaya alus keratin iki.

3. Sabanjure, wiwiti instrumen, atur menyang mode resik banjur uripake probe eddy saiki. Saka irung nganti area pigmen ing lambe, mula nyerep, banjur alon-alon tekan area sing bentuke T banjur menyang kabeh pipi, uga kontur rai.

4. Sawise ngresiki sampah ing jero kulit, nalika kulit bisa nyedhot inti kanthi cepet lan cepet, ngenalake solusi nutrisi, ngaktifake mode pitunjuk mikro saiki kanggo ningkatake panyerepan, lan tekan lapisan dermis kanggo nggabungke gelembung cilik sing sampurna. lan solusi nutrisi.

5. Sawise ngenalake solusi nutrisi rampung, atur instrumen menyang mode mikro saiki kanggo target limfatik, dagu lan bagean liyane ing wajah, kanthi efektif mbantu pasuryan kanggo nyuda pembengkakan lan efek ngangkat lan ngencengi . Angkat gulu, sing gampang dilalekake ing saben dinane, bakal nggawe kulit dadi ayu lan mantep.


Wektu kiriman: Mar-23-2021