Warta

  • The questions about hydra facial machines

    Pitakon babagan mesin rai hidra

    1. Sepira kerepe aku kudu ngresiki jero nganggo busa cilik? Apa bener ngresiki rutin? Apa mesin nggawe kulit dadi lancip? Kualitas kulit awak manungsa kanthi otomatis ambruk sajrone siklus 17-28 dina. Yen saya tambah umur, kulit bakal tetep ana ing kulit, yaiku sebab ...
    Waca liyane
  • Q mesin laser ngalih laser

    Akeh wong sing nggawe tato kanggo fashion, nanging pengin nyopot sawise sawetara wektu. Kanggo salon kecantikan, ngilangi tato wis dadi pasar anyar. Apa Q bisa ngalihake mesin laser ing salon kecantikan mbusak tato? Tenaga laser bisa dadi 250W, 500W, utawa liyane. Mesin nyopot tato kudu nggunakake ...
    Waca liyane
  • how does the hydra facial beauty instrument clean the skin?

    kepiye alat kecantikan wajah hidra ngresiki kulit?

    Aku ngira akeh wong sing wis kenal karo piranti kecantikan wajah hidra, saiki wis misuwur. Piranti kecantikan iki bisa diarani raja kanggo ngresiki wajah. Nanging akeh wong sing ora ngerti kenapa bisa ngresiki kulit kanthi apik? dina iki kita bakal ngomong babagan kepiye alat pamrih ...
    Waca liyane
  • PDT device different colors effects

    Piranti PDT beda warna efek

    Pangapikan kualitas urip nggawe wong wiwit seneng urip. Saiki, salon kecantikan wis dadi cara supaya masarakat bisa seneng urip. Wong pengin nggawe awake dhewe tambah ayu. Perawatan wajah kanthi alami dadi barang sing populer ing salon kecantikan. Akeh wong sing seneng banget ...
    Waca liyane
  • Apa cocog kanggo ngilangi rambut nalika musim salju? Piranti ngilangi rambut sing apik?

    Kanggo wanita, rambut sing kuwat ora mesthi bisa ngomong. Akeh wong sing milih menyang salon kecantikan kanggo ngilangi rambut kanthi laser nalika musim panas. Saiki wis mlebu musim salju, lan akeh wanita pengin nggunakake kesempatan iki. Ngilangi rambut, sampeyan bisa pamer awak nalika musim panas! Apa sui ...
    Waca liyane
  • Babagan Laser Ngilangi Rambut

    Teori ngilangi rambut laser: Ngilangi rambut laser adhedhasar prinsip dinamika fototerma selektif. Kanthi nyetel energi lan jembar pulsa kanthi dawa gelombang laser, laser bisa nembus permukaan kulit nganti tekan folikel rambut. Energi cahya uga ...
    Waca liyane