ngalih Q anyar ND Yag Laser ngilangi tato

Katrangan singkat:

Mesin nyopot tato iki kanthi layar sentuh warna nyata 10 inci. Wis 3 tips: 1064nm, 532nm, 1320nm. Nduwe 6 basa: Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Prancis, Jerman. Bisa nambah basa kaya sing sampeyan butuhake.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Paket: Kasus paduan aluminium
  • OEM: Nggih
  • Tambah Logo: Ya, MOQ 1pc
  • MOQ: 1pc
  • Werna: Putih lan Biru
  • Detail Produk

    Video

    Parameter: 

    Jinis laser Q ngalih ND: laser YAG
    Adhem pendinginan banyu & pendingin udara
    Ukuran titik 1-5mm (bisa disetel terus)
    Energi 100-1000mj (532nm) 200-2000 (1064nm)
    Pasokan listrik AC 220V 50HZ AC5A, 110V 60HZ 10A
    Tips 1064nm, 532nm, 1320nm
    Jembar pulsa  6-12ns
    Frekuensi 1-10Hz
    Daya input 500W
    Bobot Net / Kotor 15KG / 26KG
    Ukuran paket 65x49x53cm

    Fungsi produk:

    1. Copot tato,
    2. ngilangi tanda lahir,
    3. pigmen abang lan coklat
    4.Busak titik Kopi lan naevus Taitian
    5. reresik eyebrow lan eyeline
    6. Perawatan karbon kanggo kulit sing resik lan kulit keputih

    Fungsi probe:

    1,1064 nm: nambani pigmen eksogen lan endogen, perawatan warna ireng, coklat peteng, violet bluish, mbusak tato .nanging uga bisa mbusak tanda lahir, kutil, nevus saka Ota, lan liya-liyane.
    2. 532nm: nambani pigmen eksogen lan endogen, perawatan warna abang, coklat muda,abang rada alon. mbusak tato. nanging uga bisa ngilangi tanda lahir, kutil, nevus saka Ota, dll.
    3. 1320nm: nyusut pori-pori, sekresi grease sekresi, ngencengi mbusak garis sing apik, perawatan endhas ireng, kukul, kulit atos, epidermis blain blain kanggo dicithak

    tattoo-removal-machine-detailtattoo-removal-tipstattoo-removal-before-after


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita