Mesin penghapusan kerut RF microneedling

Katrangan singkat:

Mesin rf microneedling yaiku mesin multi microneedle, gagang microneedle kanggo ngilangi ngilangi kukul, penolakan kulit, nganggo laser RF, yaiku kanggo ngangkat kulit lan ngilangi kerut, asile luwih apik tinimbang siji fungsi. Kita wis nampa akeh umpan balik sing apik.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • daya output: 10-200W
  • Probe terapi: 10p 25p 64p nano
  • voltase input: AC 110V ~ 220V ~ 50Hz / 60Hz
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

    Jeneng produk Emas microneedle mesin rf
    Teknologi Microneedle
    frekuensi output  2-4M
    daya output  10-200W
    Therapeuti c probe 10p 25p 64p
    voltase input AC 110V ~ 220V ~ 50Hz / 60Hz

     

    Teknologi:

    Ing mesin rf microneedlingyaiku kombinasi kristal mikro lan frekuensi radio sing cerdas. lapisan emas microcrystalline. nalika sampeyan ngoperasikake mesin iki, nyetel ambane penetrasi lan energi radiofrestensi microcrystalline, puluhan keramik isolasi nembus kulit kanthi cepet, saka energi radiofrequensi ujung kristal mikro, banjur cepet metu, mula siklus nganti perawatan rampung, lan sampeyan kudu gunakake minyak esensial sing gegandhengan, yen sampeyan pengin mbusak kerut lan ngangkat kulit, sampeyan kudu ndhaptar minyak esensial sadurunge nggunakake mesin iki, yen ora, yen sampeyan kudu ngilangi tandha regangan, sampeyan kudu nganggo lotion khusus

    microneedle-pen

    Aplikasi:

     1, kisut, sikil gagak kisut kerut kerut.

    2, peremajaan wajah, ngangkat kompak

    3, Peregangan tandha regangan

    4, pori-pori gedhe 

    5, kulit sing surem

    6, getih abang

    7, whitening kulit

    8, bekas kukul

    9, catu cekung

    10, perawatan kulit lan perawatan rutin

     

    golden rf microneedle machine

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita