Pena Mikro

  • For acne removal microneedling pen

    Kanggo ngilangi kukul microneedling pen

    Microneedle derma pen A6 minangka model classcial, yaiku awak logam, kualitas apik lan umur dawa, dilengkapi batere 2000 sing bisa diisi ulang, lan sampeyan bisa nyetel dawa miturut kondhisi sing beda-beda. Rangkaian perawatan derma pen amba banget. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngilangi tandha regangan, ngilangi kukul, lan ngangkat wajah. Bekerjasama karo inti sing relevan, ngenalake cairan, Efektif entuk kondisi kulit sing paling apik.

  • Derma rolling system led microneedle pen

    Sistem rolling derma nuwuhake pena microneedle

    Model klasik Der280, desain logam perak, apik lan bermutu, yaiku model multifungsi, dilengkapi 7 pcs cahya sing beda-beda, sampeyan bisa ngganti macem-macem cahya, miturut macem-macem kabutuhan. Bisa ngilangi kukul kanthi apik, lan pasuryan bisa dadi ngangkat kanthi cepet. yen sampeyan pengin adol maneh produk iki, kita bakal ndhukung layanan OEM, Ukir logo ing pena.

  • Microneedling RF wrinkle removal machine

    Mesin penghapusan kerut RF microneedling

    Mesin rf microneedling yaiku mesin multi microneedle, gagang microneedle kanggo ngilangi ngilangi kukul, penolakan kulit, nganggo laser RF, yaiku kanggo ngangkat kulit lan ngilangi kerut, asile luwih apik tinimbang siji fungsi. Kita wis nampa akeh umpan balik sing apik.

  • permanent make up machine

    mesin gawean permanen

    Mesin pmu model iki laris, yaiku teknologi digital, duwe rong mode, siji yaiku mode pmu, kanggo alis, eyeline, tattoo lambe, lan liyane yaiku mode mts, kanggo perawatan kulit, ngilangi bekas kukul, peremajaan kulit.

  • Digital eyebrow tattoo pen make up machine V8

    Pena tato alis digital nggawe mesin V8

    Mesin make up V8 yaiku mesin multifunctuon, duwe loro gagang, A lan B, Pulpen permanen make up, tato 4 jinis bagean, alis, eyeline, lambe lan areola. pena liyane yaiku sistem terapi microneedle, ngangkat kulit, ngilangi kisut, pemutih kulit lan liya-liyane. Penting, gagang A lan B bisa digunakake ing wektu sing padha, luwih kepenak, sampeyan bisa nyetel kontrol tingkat 10 tingkat, miturut kabutuhan sampeyan.

  • Der270 microneedling pen with two pcs batteries

    Pena microneedling Der270 nganggo baterai loro pcs

    Pena microneedling model iki paling laris, kanthi rong batere ing njero, pena derma nganggo rong jarum kartrid gratis, pulpen iki efektif kanggo whitening kulit, ngilangi bekas kukul, perawatan rambut rontog, ngilangi tandha regangan.

  • Electric microneedle system adjustable length derma pen

    Pena derma dawa sing bisa disetel sistem microneedle listrik

    Pena derma microneedle paling apik, dawane tahan saka 0-2.5mm, lan sampeyan bisa milih macem-macem jarum, jarum 12/9/36/42, miturut kabutuhan sampeyan. Panggunaan tambahan pati sing gegandhengan bisa ngilangi kukul kanthi apik, lan efek kasebut pancen jelas

  • Acne removal microneedle derma pen X5

    Ngilangi kukul microneedle derma pen X5

    Model pena derma microneedle anyar, desain ungu, Luwih populer, dawa sing bisa disetel, saka 0-2.5mm, miturut kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa milih macem-macem jarum. sampeyan bisa ngganti kacepetan saka 1-5level.

  • new derma pen with screen showing the level

    pen derma anyar kanthi layar sing nuduhake levele

    Iki pena derma anyar nganggo jarum sekrup. wis layar kanggo nuduhake level.

  • Newest led light derma pen

    Pena derma cahya paling anyar

    Parameter produk: Jeneng produk LED elctric derma pen Adaptor daya bisa diisi Adaptor 4.2V-500MA Bobot utama awak 102g Ukuran 17 * 2.1cm Paket 18 * 11 * 4.8cm Fitur: Model kualitas tinggi 7 pcs dipimpin cahya kanggo kulit sing beda-beda. Batere 2 pcs, sampeyan bisa milih cara sing beda kanggo nggunakake. cahya sing dipimpin: Lampu abang kanggo pemutih kulit. Lampu ijo kanggo kisut alus. Lampu biru kanggo promosi kulit sensitif. Cahya kuning kanggo papan sing peteng. Lampu ungu kanggo limfa. Lig putih ...
  • Dr a6 derma pen for skin rejuvenation

    Dr a6 derma pen kanggo peremajaan kulit

    Pena derma iki minangka pena microneedling a6 kanggo perawatan kulit, pena nirkabel lan listrik, duwe batere rong pcs, lan pangisi daya, iki bakal menehi sampeyan kekuwatan sing cukup kanggo nindakake perawatan microneedling. Kartrid jarum pena microneedling, kita duwe 1/3/7/9/12/32 / nano sing sampeyan pilih.

  • prp mesotherapy derma microneedling pen with led light

    prp mesoterapi derma microneedling pen kanthi cahya sing dipimpin

    Pena model prp derma microneedling meso pen iki nggabungake akeh teknologi, fungsi meso, fungsi pena derma lan fungsi cahya sing dipimpin, iki bakal ningkatake asil perawatan kulit. Biasane pena iki bisa digunakake kanggo nindakake perawatan pena derma lan ningkatake nyerep produk perawatan kulit, kayata minangka perawatan prp.