mesin las laser laser

  • 6 in 1 lipo laser slimming machine

    Mesin las laser 6 ing 1 lipo

    Mesin pelangsing laser lipo laser 6 in 1 iki dianyari tinimbang sistem pelangsingan kim 8, duwe gagang RF rolas maks, lan gagang operasi sing luwih trep, kepileh kanggo ngirim priksaan kanthi luwih rinci, kita bakal nanggapi kanthi cepet.

  • kim 8 slimming machine

    mesin pelangsing kim 8

    Mesin pelangsing laser kavitasi laser rf (frekuensi radio) iki laris, efektif kanggo ngilangi bobot, bentuk awak, kavitasi 40KHz minangka kekuwatan, bisa ngilangi sel lemak kanthi gampang, lan perawatan bakal aman.

  • 6 in 1 cavitation slimming machine

    6/1 mesin pelangsing kavitasi

    Mesin iki minangka desain anyar, warna jambon, paling populer ing industri kecantikan. Mesin multifungsi 6 ing 1, gagang kavitasi, vakum lan gagang rf Bipolar, enempolar lan twelaspolar, bantalan RF lan alas laser. ngilangi bobot lan kulit ngangkat RF. multi gagang luwih apik kanggo nyuda bobot awak.