Laser ngilangi rambut IPL

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin nyopot rambut IPL SHR portebel

    Mesin IPL iki model sing misuwur banget, layar yaiku 8 inci layar tutul warna nyata, kekuwatane 1200w, umure lampu luwih saka 300 000 tembakan. Wis 3 saringan karo mesin, sampeyan bisa milih saringan liyane yen mbutuhake.

  • ipl laser vertical hair removal machine for salon

    mesin cukur rambut vertikal laser ipl kanggo salon

    Mesin nyopot rambut model iki yaiku mesin nyopir rambut ipl, kita bisa ngatur warna cangkang, gagang, sampeyan mung bisa milih gagang ipl, utawa loro gagang ipl, utawa ipl rf q diuripake telung gagang. Welcome kanggo ngirim priksaan kanggo kita

  • ipl nd yag laser 2 in1 machine

    ipl nd yag laser 2 mesin in1

    Iki minangka model mesin es sing laris ing desktop 2 ing 1 ipl laser kanggo salon kecantikan, bisa uga kanggo nyopot rambut lan ngilangi tato, kanthi kualitas apik lan rega paling apik, hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap.

  • ipl shr hair removal machine

    mesin cukur rambut ipl shr

    Mesin nyopir rambut model laser ipl iki multifungsi, nggabungake teknologi ipl, rf lan q sing diganti laser, sing efektif kanggorambut ngilangi, ngilangi kisut, ngilangi tato. kita desigh karo mesin iki kanthi bagean sing berkualitas.

  • Multifunctional 3 in 1 ipl laser hair removal machine

    Mesin ngilangi rambut laser ipl multifungsi 3

    Iki minangka model mesin cukur rambut 3 ing 1 multifungsi, sing duwe telung gagang, gagang ipl utamane kanggo nyopot rambut, gagang RF kanggo ngilangi kerut, gagang laser sing diganti kanggo ngilangi tato, ngupas karbon.

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin nyopot rambut IPL SHR portebel

    Mesin nyopot rambut IPL portebel yaiku model klasik, gampang digawa, lan asile sampurna, kita bisa ndhukung macem-macem filter, 480nm, 590nm, 640nm, 690nm, 750nm lan 430nm, sampeyan bisa nyopot rambut, ngilangi vena, bintik-bintik, lan ngangkat kulit utawa peremajaan kulit. Sampeyan mung kudu ngganti saringan kanggo entuk fungsi sing beda.

  • ipl rf desktop hair removal machine

    ipl rf mesin nyopot rambut desktop

    Iki minangka model deskstop ipl shrink machine, sing uga duwe gagang rf kanggo peremajaan kulit, gampang dioperasikake, produk kasebut berkualitas tinggi lan jaminan garansi setaun.

  • 3 in 1 SHR IPL RF multi function hair removal machine

    3 ing 1 mesin cukur rambut multi fungsi SHR IPL RF

    Mesin mutifungsi 3 ing 1 yaiku desain eksklusif, misuwur banget ing salon kecantikan, telung gagang kanggo macem-macem fungsi, gagang IPL, dilengkapi teknologi SHR, Cepet ngilangi rambut lan ningkatake kahanan kulit, lan laser ND YAG yaiku kanggo ngilangi tato, kanthi telung tips, 1064nm / 532nm. boneka ireng, sauntara nangani RF bisa ngangkat kulit lan ngilangi kisut.