hidra rai

  • Personal skin care 64pins titanium hydra roller

    Perawatan kulit pribadi 64 pin roller titanium hidra

    Roller titanium Hydra minangka piranti kecantikan sing cocog, sampeyan bisa nggunakake kanggo nambah kondisi kulit, ngangkat kulit, ngilangi kukul, whitening, mbusak kerut lan mbusak chloasma. Ana rong pilihan, 64 pin lan 20 pin. bahane titanium, luwih aman lan higienis! sampeyan mung kudu ngeculake esensial ing ampoule, Gulung ing kulit kanggo pour cairan menyang kulit.

  • 2 in 1 portable water oxygen cleaner RF therapy facial machine

    2 in 1 portabel mesin pembersih oksigen banyu portebel

    Mesin rai 3 ing 1 oksigen minangka model multifungsi, dilengkapi gagang 3 pcs, gagang pembersih oksigen, gagang laser RF lan gagang ultrasonik, teknologi oxygeneo alami bisa ngrangsang aktivitas kulit. Kangge, teknologi laser RF lan ultrasonik bisa ngilangi kisut lan ngangkat kulit.

  • 10 in 1 water dermabrasion hydra facial machine

    Mesin rai hidra dermabrasi banyu 10 saka 1

    Mesin rai 10 ing 1 yaiku model reresik kulit profesional, dilengkapi dermabrasi hyadra, scrubber kulit, dermabrasi laser, dermabrasi silikon, lan pena vakum, kanthi efektif ngresiki kulit, ngilangi komedo, kukul, lan nambah kulit berminyak. Yen ora, mesin kasebut dilengkapi gagang liyane kanggo ngangkat kulit, ngilangi kisut, pemutih kulit, gagang bio, gagang PDT, tripolar lan semprotan.

  • ABC bottle liquid used for hydra facial machine

    Cairan botol ABC sing digunakake kanggo mesin rai hidra

    Iki minangka solusi serum mesin pembersih kulit rai Hydra, duwe telung botol, utamane kanggo ngresiki kulit, ngresiki kukul, kelembapan kulit

  • 10 in 1 hydro facial skin cleaning beauty machine

    Mesin kecantikan pembersih kulit rai 10 ing 1 hidro

    Iki minangka perawatan kulit wajah Hydra paling anyar sing paling apik 10 ing 1 mesin, duwe 10 macem-macem jinis gagang, utamane gagang reresik kulit duwe telung jinis, dermabrassion berlian, dermabrassion hidro, lan dermabrassion silikon. Luwih maju.

  • hydro facial machine 5 in1

    mesin wajah hidro 5 in1

    Iki minangka mesin perawatan kulit hidra dermabrassion gaya vertikal paling anyar kanggo salon, kanthi lima gagang, gagang kulit aqua, gun oksigen semprotan, gagang mikrokurren, pena vakum, lampu foton.

  • aqua bubble facial cleaning machine

    mesin pembersih wajah gelembung aqua

    Mesin cleaing kulit wajah gelembung hidra model iki regane murah nanging fungsine kuat banget, kita uga bisa nambah topeng led kanggo mesin rai aqua iki.

  • oxygen facial machine

    mesin rai oksigen

    Iki minangka model mesin pembersih kulit gelembung Hydra cleaning high gelembung kulit, kanthi efektif ngilangi zat sing mbebayani ing pori-pori, cleaing kulit, exfoliating, peremajaan kulit.

  • hydra facial machine

    mesin rai hidra

    Mesin rai Hydra model iki, minangka produk sing paling laris ing perusahaan, utamane kanggo ngresiki kulit, menehi kolagen, kelembapan kulit, duwe enem gagang, sampeyan bisa ngontrol saben fungsi ing gagang kasebut.