mesin rai hidra

Katrangan singkat:

Mesin rai Hydra model iki, minangka produk sing paling laris ing perusahaan, utamane kanggo ngresiki kulit, menehi kolagen, kelembapan kulit, duwe enem gagang, sampeyan bisa ngontrol saben fungsi ing gagang kasebut.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

    Jeneng merek Kaendahan Bangkit
    Jinis Piranti kecantikan multifungsi
    Tegangan 110v 220v
    Jeneng produk Mesin rai gelembung
    Nangani gagang 6 Ngalahake
    Fungsi Reresik kulit, ngangkat kulit
    Sertifikasi CE
    Layanan OEM

    Fungsi produk:

    1. gagang kulitqua

    banyu murni diresiki kanggo ngasilake H2 molekul ing lumahing kulit, supaya molekul banyu bisa cepet nembus kulit, supaya kulit dadi lembab.

    2. cekelan Citation

    ningkatake sirkulasi getih, peremajaan kulit

    3. scrubber kulit

    ngresiki kulit lan ngangkat kulit, nalika digunakake kanggo ngresiki kulit, tetep 45 derajat ing kulit

    4. pistol semprotan oksigen

    oksigen tekanan tinggi bisa nembus lapisan dermis, supaya luwih gampang nyedhot nutrisi.

    5.Dipolar rf

    ngangkat mikro saiki, ngilangi kisut mata, ngangkat wajah

    6. Pethel keren

    Pori pori, tenang kulit, nalika rampung perawatan, bisa nggawe kunci nutrisi ing kulit.

    Tampilan produk:

    hydra facial machine hydra facial machine hydra facial machine hydra facial machine

    FAQ:

    1. Apa garansi mesin kasebut?

    garansi setaun, yen mesin duwe masalah ing babar pisan, kita bisa mbantu liwat video kanggo nyoba bagean sing wis rusak, banjur kirimake bagean gratis menyang sampeyan, biasane biasane kaya ngono, lan bisa nulungi klien ngatasi masalah , sampeyan bisa dipercaya karo kita, aja padha sumelang.

    2. Apa sampeyan bisa nyedhiyani video babagan cara ngoperasikake mesin kasebut?

    ya, kita bisa ngirim video kasebut menyang sampeyan.

    3. Apa aku kudu tuku botol kanggo mesin kasebut?

    kita duwe cairan profesional kanggo mesin hidra rai. sampeyan bisa tuku.

    4. Apa sampeyan duwe manual pangguna?

    ya, kita duwe. kita bisa ngirim liwat email menyang sampeyan.

    5. Apa prosedur sing sampeyan kirim?

    Sawise sampeyan mbayar, kita nyiyapake mesin udakara telung dina, yen ana wektu tundha, bakal dikandhani sadurunge. Banjur bakal dikirim menyang agen delivey, mula dikirim produk kasebut kanthi cara expres utawa cara liya menyang negara sampeyan.

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita