pen hyaluron anyar kanggo ngilangi kisut

Katrangan singkat:

Pena hyaluron model minangka model anyar sing anyar, nduweni 5 jinis warna. Bisa digunakake kanggo ngilangi kisut, mbusak kantong mripat, ngilangi sikil gagak lan injeksi asam hyaluronic. Kita bisa nambah logo perusahaan ing pena yen mbutuhake.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Werna: 5 warna kanggo milih
  • MOQ: 1pc
  • Tambah logo: ya, MOQ 50 pcs
  • Paket: Kothak karton
  • Detail Produk

    Video

    Parameter:

    Jinis Pena asam hyaluronic
    Fitur mbusak kerut, copot tas mripat, ngilangi sikil gagak lan injeksi asam hyaluronic
    Sertifikasi CE
    Materi 16 stainless steel (stainless steel medis profesional)
    Volume injeksi: 0,01ml-0,12ml
    Mode operasi Otomatisasi tekanan tinggi
    Ambane injeksi 6-8mm

    Kauntungan: 
    Ora krasa lara: ora ana desain injeksi jarum, aja nganti kontak karo jaringan saraf subkutan, bisa nyuda rasa suntikan.
    Kecantikan Cepet: Pulpen iki nyemprotake asam hyaluronic lan nutrisi liyane ing sisih ngisor kulit ing semprotan kanggo entuk efek kosmetik sing cepet, apa cocog karo salon omah utawa salon kecantikan.
    Fungsi: Lemes banget lan moisturize kulit, saéngga kulit bisa cepet ngisi, nambah kerut lan kulit kusam.
    Tipe atomisasi: Tekanan dhuwur digawe dening piranti tekanan, lan cairan kasebut disurung metu saka bolongan mikro ing sisih ndhuwur sisih ngarep kanggo nggawe kolom cairan ultra-halus 0,17mm, sing langsung nembus kulit lan tekan kulit .

    FAQ:

    1. Apa produk iki duwe sertifikasi CE?
       Ya, produk kita kabeh duwe sertifikasi CE.

    2. Apa garansi produk iki?
       Iki garansi 1 taun.

    3. Kaping pirang-pirang kali dibutuhake supaya bisa ngasilake asil sing sampurna?
       Biasane bisa entuk asil sing apik sawise injeksi 1 kali.

    4. Apa bisa entuk rega agen yen pengin dadi distributor produk iki?
        Apa bisa nambah logo perusahaan ing produk iki?
       Yen sampeyan kepengin dadi distributor ing negara sampeyan, hubungi kula kanthi rinci, kita bisa menehi rega sing apik kanggo distributor kanggo ndhukung dheweke kanggo mbukak pasar ing negarane. Ya, kita bisa nambah logo distributor ing produk iki, lan kita uga bisa ngganti warna sing dibutuhake klien, nanging kudu order batch, MOQ 50 pcs.

    5. Apa sampeyan adol asam hyaluronic utawa serum sing pen hyaluron nggunakake?
       Ora, kita ora adol produk kaya ngono. Mangga tuku produk sing gegandhengan ing toko profesional kanggo digunakake kanthi aman.

     

     

     

    compare-with-injection 

     




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita