KANGGO

  • HIEMT muscle toning fat reduction machine

    Mesin pengurangan lemak toning otot HIEMT

    Mesin pengurangan lemak toning hiemt / hifem otot iki minangka mesin paling anyar, bisa mbantu ngrangsang otot lan ngobong lemak, teknologi kasebut minangka getaran frekuensi tinggi elektrimagnetik, bisa mbantu mbentuk awak kanthi luwih gampang, aman lan efektif, kanthi rega paling larang kualitas

  • four handles hiemt ems body shape machine

    papat gagang hiemt ems mesin bentuk awak

    Mesin patung awak hiemt model iki duwe 4 gagang, lan kekuwatane luwih kuat 14 tesla, papat gagang bisa digunakake kanthi bebarengan, iki bakal nambah otot luwih cepet.

  • Portable HIEMT technology slimming machine

    Mesin slamping teknologi HIEMT portabel

    Teknologi HIEMT portabel nggawe mesin otot, HIEMT luwih apik tinimbang teknologi EMS, mlebu ing jero kulit kanggo nggawe otot kanthi luwih efektif, yen sampeyan bobote olahraga, butuh wektu suwe kanggo ndeleng efek, nanging liwat mesin iki, sampeyan bisa ndeleng efek kanthi cepet, lan asase padha karo gagang olah raga, gampang dioperasikake.

  • Build muscle HIEMT machine

    Mbangun mesin HIEMT otot

    Mesin HIEMT minangka teknologi paling anyar, iku teknologi sing luwih unggul tinimbang EMS, kanggo teknologi EMS, Umume energi saiki dikonsentrasi ing lapisan permukaan, nanging ambane penetrasi HIFEM sing efektif yaiku 8cm, ambane luwih apik tinimbang EMS, lan iki pengaruhe luwih apik kanggo mbentuk.