Laser Ngilangi Rambut

  • Portable 808nm diode laser machine

    Mesin laser dioda 808nm portabel

    Mesin laser dioda 808nm anyar duwe telung dawa gelombang, kajaba teknologi 808nm tradisional, nambah laser 1064nm lan laser 755nm. Produk iki nyukupi kebutuhan warna kulit sing beda-beda, Kanggo warna kulit sing beda, laser sing komprehensif menehi pengalaman sing apik kanggo para pelanggan, lan efeke luwih apik.

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin nyopot rambut IPL SHR portebel

    Mesin IPL iki model sing misuwur banget, layar yaiku 8 inci layar tutul warna nyata, kekuwatane 1200w, umure lampu luwih saka 300 000 tembakan. Wis 3 saringan karo mesin, sampeyan bisa milih saringan liyane yen mbutuhake.

  • 755nm alexandrite laser hair removal machine

    755nm mesin penghilang rambut alexandrite laser

    Model iki 755nm mesin pemotong rambut alexandrite laser, bisa cocog kanggo jinis kulit, jinis rambut, minangka mesin laser nyopir rambut sing paling ideal. Ora perlu ngetrapake gel ing kulit, Ora ana rasa nyeri, ngilangi rambut permanen, Kurang sesi 3-4 sesi, Shot ora duwe watesan, kerja umure dawa, banyu, udara, sistem pendinginan semikonduktor.

  • 1064nm 755nm long pulse hair removal equipment

    Piranti ngilangi rambut dawa 1064nm 755nm dawa

    Laser pulsa dawa 1064nm minangka teknologi sing paling aman, Nduweni macem-macem aplikasi, ngilangi rambut, ngilangi bekas lara, eritema, sarkoma, lan ora ana efek samping. Ing bidang nyopot rambut, mesin pulsa dawa 1064nm minangka teknologi sing paling efektif lan paling aman. Kanggo rambut ireng lan coklat, efek ngilangi rambut penting banget. Kajaba iku, kita bisa nambah sistem 755nm, Luwih cocog kanggo rambut pirang lan cahya。

  • Advanced alexandrite laser hair removal machine

    Mesin nyopot rambut alexandrite maju

    Mesin nyopir rambut model iki paling efektif lan canggih, efektif kanggo jinis kulit lan warna rambut, denyut nadi 100m, sesi rambut sing dicopot cendhak, ora krasa lara, ora perlu ditrapake gel.

  • 1064 long pulse hair removal machine

    Mesin nyopot rambut pulsa dawa 1064

    Mesin model iki 1064nm dawane dawane suwene mesin nyopot rambut, iku paling efektif kanggo nyopot rambut kanggo jinis kulit, warna rambut, kayata emas lan abu-abu, ora perlu ngetrapake gel, kurang sesi.

  • Vertical three wavelength 755nm/808nm/1064nm diode laser machine

    Vertikal telung gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mesin laser diode

    Vertikal telung panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm yaiku mesin nyopir rambut super, bar Jerman, kualitase sampurna, lan telung dawa gelombang bisa dicocogake kanggo warna kulit sing beda-beda. Bab sing penting, ora ana rasa lara kanggo nyopot rambut. Yen ora, kanggo desain sing elegan, misuwur banget ing industri kecantikan.

  • cooling system high end 808 diode laser hair removal machine

    sistem pendingin mesin 808 dioda laser endhas rambut

    Mesin nyopot rambut laser 808 diode iki paling apik sing kasedhiya, duwe sistem pendinginan khusus, bisa njaga mesin suwe, 600w, tampilan sing apik lan mewah. Kita bisa nambah logo merek sampeyan kanthi gratis ing sistem kasebut.

  • laser diode 808 beauty euqipment for hair removal

    laser diode 808 kaendahan kecantikan kanggo ngilangi rambut

    Model laser dioda gaya portabel 808 mesin penghapusan rambut laris, garansi setaun, tembakan bisa tekan 2000 0000, bar las jerman impor, jendela laser sampeyan bisa milih 12 * 20 12 * 10, ngilangi rambut laser permanen sing ora krasa lara.

  • diode laser 808nm hair removal machine

    mesin penghapusan rambut 808nm laser diode

    Mesin 808nm diode laser hair removal machine iki adol panas banget, kanthi kualitas apik lan rega paling apik, perawatan ora krasa lara lan permanen, tembakan bisa tekan 2000 0000, laser laser jerman sing diimpor. Bisa dadi logo merek sampeyan ing sistem gratis .

  • ipl laser vertical hair removal machine for salon

    mesin cukur rambut vertikal laser ipl kanggo salon

    Mesin nyopot rambut model iki yaiku mesin nyopir rambut ipl, kita bisa ngatur warna cangkang, gagang, sampeyan mung bisa milih gagang ipl, utawa loro gagang ipl, utawa ipl rf q diuripake telung gagang. Welcome kanggo ngirim priksaan kanggo kita

  • ipl nd yag laser 2 in1 machine

    ipl nd yag laser 2 mesin in1

    Iki minangka model mesin es sing laris ing desktop 2 ing 1 ipl laser kanggo salon kecantikan, bisa uga kanggo nyopot rambut lan ngilangi tato, kanthi kualitas apik lan rega paling apik, hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap.