Pasokan pabrik Microneedling Derma Pen nganggo batere

Katrangan singkat:

Pena derma iki nganggo batre loro. Jarum bisa 1 pin, 3 pin, 5 pin, 7 pin, 9 pin, 12 pin, 24 pin, 36 pin, 42 pin, jarum nano. Kita bisa nambah logo ing pena lan kasus paduan aluminium.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Werna: Perak
  • Tambah Logo: Ya, MOQ 100 pcs
  • MOQ: 1pc
  • Paket: Kasus paduan aluminium.
  • Detail Produk

    Video

    Parameter:

    Model DER270
    Pasokan listrik bisa diisi ulang loro batre
    Adaptor 4.2v-500MA
    Kacepetan 8000-16000r / m
    Bobot  56g
    Werna Perak
    Ambane jarum 0 mm nganti 2.0mm adjustablecc
    Nomer jarum 1 pin, 3 pin, 5 pin, 7 pin, 9 pin, 12 pin, 24 pin, 36 pin, 42 pin, nano
    Ukuran paket

    Aplikasi:
    1. Ngilangi catu kalebu kukul ngilangi catu utawa perawatan.
    2. Copot tandha regangan
    3. Anti sepuh.
    4. Anti kisut
    5. Pangobatan utawa pangurangan selulit.
    6. Perawatan rambut rontog / pamulihan rambut
    7. Perawatan pigmentasi hiper.

    Kauntungan:
    1. Resiko minimal 
    2. Biaya Efektif 
    3. Periode penyembuhan cekak 
    4. Ora ana kerusakan kulit permanen 
    5. Ora nambah sensitivitas srengenge 
    6. Dileksanakake miturut anestesi topikal 
    7. Kabeh jinis kulit bisa diobati 
    8. Kulit lancip utawa pra-laser bisa diobati 
    9. Awak ngasilake kolagen alami kanggo asil awet 
    10. Peningkatan penetrasi produk sing ditrapake

     Cara Nggunakake Derma Pen:
    1. Sterilake kartrid, wisuh lan pat kulit garing.
    2. Pindhah ing wilayah sing dipengini kaping 2-4.
    3. Aplikasi moisturizer utawa ndandani serum sawise dienggo. (Cartridge paling apik kanggo digunakake, nuduhake kartrid karo wong liya dilarang).

     Aja nggunakake:
    1. Nalika mbukak luka.
    2. Ing kukul utawa kulit sing iritasi.
    3. Mungkasi panggunaan yen ana gangguan.

     Saran:
    Para ahli nyaranake nggunakake pena Derma kanthi krim numbing topikal lan serum Vitamin C bebarengan. Luwih becik takon karo ahli sadurunge tuku, adhedhasar masalah kulit. 

    Saran perawatan:
    0.25mm: Ningkatake aplikasi produk sing ditrapake ing kulit; Anti-Aging
    0.3mm: Nambah kompleks kulit, nyuda garis sing apik, nyuda pigmen, nyuda pori-pori
    0,5mm: Ngurangi Kerut Wajah, Anti Penuaan, Ngilangi Catu Kukul
    1.0 mm: Ngobati Selulit, Mbusak Tandha Peregangan, Ngrawat Kedutan, Pigmentasi Kulit
    1,5 mm-2.0mm: Bekas Bekas, Bekas Luka, Ngatasi Bekas Kukul Kukul, Bekas Jero (Weteng, Paha, Kaki, Payudara), Perawatan Rambut Rontok.

    Pira perawatan Dermapen sing dibutuhake?
    Profesional medis bisa takon babagan perawatan sing wis diresepake. Kondisi kulit sing beda-beda mbutuhake regimen perawatan sing spesifik, uga kena pengaruh karo umur saben pasien. 2-3 perawatan Dermapen sing agresif bakal menehi prabédan sing nyata, nanging 5-6 perawatan Dermapen bakal nuduhake asil sing paling dramatis. Penting, sampeyan kudu kerja bareng karo praktisi babagan spesifikasi perawatan sing kudu ditliti. Sawise perawatan duwe efek sing dipengini, penting kanggo njaga stimulasi kolagen kanthi bali menyang praktisi, utawa nindakake perawatan Dermapen anyar saben 12-24 minggu.

    FAQ:

    1. Apa produk iki duwe sertifikasi CE?
    Ya, produk kita kabeh duwe sertifikasi CE.

    2. Apa garansi produk iki?
    Iki garansi 1 taun.

    3. Kaping pirang-pirang kali dibutuhake supaya bisa ngasilake asil sing sampurna?
    Biasane bisa ngasilake asil sing apik sawise diobati 1 kali.

    4. Apa bisa entuk rega agen yen pengin dadi distributor produk iki?
    Apa bisa nambah logo perusahaan ing produk iki?
    Yen sampeyan kepengin dadi distributor ing negara sampeyan, hubungi kula kanthi rinci, kita bisa menehi rega sing apik kanggo distributor kanggo ndhukung dheweke kanggo mbukak pasar ing negarane. Lan ya, kita bisa nambah logo distributor ing produk iki, lan kita uga bisa ngganti warna sing dibutuhake klien, nanging kudu order batch, MOQ 50 pcs.

    5. Apa sampeyan adol serum sing cocog karo pen derma?
    Ora, kita ora adol produk kaya ngono. Mangga tuku produk sing gegandhengan ing toko profesional kanggo digunakake kanthi aman.

    6. Apa bedane pen derma lan derma roller?
      Pena derma luwih irit tinimbang rol derma, sampeyan mung kudu mbayar ulang pena lan ngganti kartrid sawise digunakake. Sampeyan bisa ngontrol kacepetan kartrid lan dawa.

    7. apa bisa nggunakake kartrid sing padha kanggo macem-macem klien?
       NO. Siji klien, siji kartrid.

    dermapen-before-after




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita