Laser Pecah Co2

  • CO2 fractional laser machine

    Mesin laser pecahan

    Mesin laser pecahan CO2 minangka peralatan kecantikan laser profesional, bisa nembus sinar laser kanthi efektif menyang dermis. iku sistem pemulihan kulit sing paling nguntungake lan bisa entuk efek jangka panjang saka ndandani kolagen uga perbaikan kondisi kulit sing wis tuwa amarga kena cahya.

     

  • 2 in 1fractional CO2 laser for skin lifting machine

    Laser laser 2 ing 1 fraksi kanggo mesin ngangkat kulit

    Mesin Fraxel yaiku 2 ing 1 mesin laser CO2 pecahan, rong bagian co2 pecahan kanggo rai lan awak, fungsi utamane yaiku kanggo peremajaan kulit, ngilangi kukul lan ngilangi kisut. iku teknologi sing aman, aja nglarani kulit lan mripat.

  • co2 fractional rf tube laser device for skin resurfacing

    co2 fraksi fraksi fraktional pecahan kanggo resurfacing kulit

    Mesin laser pecahan co2 model iki utamane kanggo resurfacing kulit, peremajaan kulit, ngilangi bekas luka, pengetatan bawok, sistem pendinginan kanthi udara, tenaga 40w, ndhukung grafik scan sing beda, gampang dioperasikake, kanthi kualitas dhuwur lan rega paling

  • Metal tube CO2 fractional laser beauty equipment

    Tabung logam peralatan kecantikan laser pecahan

    Mesin laser pecahan CO2 minangka peralatan kecantikan laser profesional, bisa nembus sinar laser kanthi efektif menyang dermis. iku sistem pemulihan kulit sing paling nguntungake lan bisa entuk efek jangka panjang saka ndandani kolagen uga perbaikan kondisi kulit sing wis tuwa amarga kena cahya.