Mesin laser pecahan

Katrangan singkat:

Mesin laser pecahan CO2 minangka peralatan kecantikan laser profesional, bisa nembus sinar laser kanthi efektif menyang dermis. iku sistem pemulihan kulit sing paling nguntungake lan bisa entuk efek jangka panjang saka ndandani kolagen uga perbaikan kondisi kulit sing wis tuwa amarga kena cahya.

 


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Panjang gelombang: 10600nm
  • Daya pulsa: 40w
  • Layar: Layar sentuh warna 10 inci
  • Sistem adhem: hawa adhem
  • Bobot N. (kg): 65kg
  • Ukuran: 64x60x122cm
  • Pasokan listrik: 220V / 110V 50Hz / 60Hz
  • Detail Produk

    Video

    Parameter:

    Mode laser Laser Co2 pecahan
    Dawane gelombang 10600nm
    Daya pulsa 40w
    Frekuensi radio Pulsa 0,530w
    Kontrol Saklar tutul, kontrol mikroprosesor
    Layar Layar sentuh warna 10 inci
    Mode kerja terus-terusan; Pulsa tunggal; Baleni pulsa; Super pulsa
    Pola pindai Triangle / Square / Rectangle / Rhombus / Circle
    Jumlahe Dot 400 titik paling
    Mode kerja  Pecah; Ultra pulsa
    Mode pindai Pemindaian urutan utawa Scan acak utawa scan jarak maksimal
    Energi pulsa 10mj ~ 200mj (saben langkah: 2mj)
    Beam divergensi angie  0.3mrad
    Fokus kondensor  f = 100mm
    Ukuran titik 0.12-1.25mm (Luwes)
    Wektu radiasi  0,1 ~ 1 ms
    Wektu interval  1-5000ms
    Durasi Pulsa 0,1 ~ 10ms
    Interval pulsa 1ms ~ 100ms (saben mlaku: 1mj)
    Jarak pulsa 0,1-2,6mm
    Beam tujuane  635nm
    Sistem adhem hawa adhem
    Pangiriman balok Lengan artikulasi kanthi 7 sendi kanthi roatating 360 derajat
    Ngelingake wektu  5 men
    Area Scan  10mmx10mm, 20mmx20mm, 30mmx30mm bisa diatur
    Kapadhetan Titik 36 titik / cm, 144gambar / cm, 576gambar / cm, kanthi momotan pedhot-pedhot
    Bobot N. (kg)  65kg
    Ukurane 64x60x122cm
    Pasokan listrik 220V / 110V 50Hz / 60Hz

     

    co2-laser

    Prinsip kerja mesin laser CO2 pecahan:

    Laser CO2 pecahan minangka pecahan konseptual paling maju laser sistem laser laser peeling kanthi dawa gelombang 10600nm, lan nambah efek kulit sing apik banget, bisa nembus sinar laser kanthi efektif ing dermis. iku sistem pemulihan kulit sing paling nguntungake lan bisa entuk efek jangka panjang saka ndandani kolagen uga perbaikan kondisi kulit sing wis tuwa amarga kena cahya. bisa ditrapake kanthi aman ing macem-macem jinis bekas lara dibandhingake 100% laser lapisan kulit total sing wis ana (co2 utawa Er: YAG). Kajaba iku, ora mbutuhake wektu suwe utawa efek samping, bisa ngrampungake macem-macem jinis cacat lan jaringan kulit sing efektif.

     

    fractional-co2

    Aplikasi:

    Vaginal ngencengi

    Efektivitas energi entheng nggawe kontak kolagen fibrosa lan nggabungake maneh kanthi cepet, nyebabake bawok banget.

    Sanalika, cahya bisa ngrangsang regenerasi kolagen akeh. tembok bawok sing kenthel nggawe tempek dadi sempit lan suwe banget, supaya bisa pulih genggeman lan ngasilake nyuda bocah wadon.

     

     Peremajaan faraj:

    Bisa ngilangi pigmentasi kanthi efektif ing tempek lan njaba labia kanthi efek cahya, encer melanin, lan mulihake labia minangka bocah wadon.

     

    Peremajaan kulit:

    Anti-tuwa, jaringan serat elastis kolagen ndandani, regenerasi sel, nggawe tempek luwih kenceng.

     

    Nutrisi (ngilangi kekeringan)

    Stimulate fungsi lnternal saka tempek kanggo mulihake dhewe, rekonstruksi mikrosirkulasi bawok, ningkatake sekresi lendir, nambah kekeringan, mbisakake regenerasi sel enom anyar, norma endokrin

    CO2 fractional laser-3

     

    CO2 fractional laser-4

     

     

     

     

     

     

     

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita