Mesin pelangsing awak vakum kavitasi

Katrangan singkat:

Mesin pelangsing awak BSL800 minangka model klasik, duwe telung gagang kanggo layanan pelangsingan awak. gagang laser alus kanggo ngangkat kulit, lan gagang rol, yaiku kanggo nyuda lemak, gagang kavitasi liyane bisa nyuda sel lemak kanthi langsung, asile katon jelas sawise sawetara perawatan.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Model: BSL800
  • Werna: kuning
  • Ukuran sawise dikemas: kayu 670mm * 620mm * 1430mm
  • Bobot: 54kg
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

    Jeneng produk Toller vakum awak mesin slamping
    Model BSL800
    Tegangan kerja 220V +10% / - 20%
    Daya sing dirating 200W
    Frekuensi operasi 0Hz
    Sekering 6A
    Ukuran sawise dikemas kayu 670mm * 620mm * 1430mm
    Bobot reged 54KG

    before-and-after

    before-and-after-2

    Teknologi saka mesin pelangsing awak:

     RF Teknologi: Activates metabolisme, .kencengi kulit.

     Teknologi Akustik Kuat: kavitasi kanggo mecah sel lemak.

     Rol mekanik bergelombang: Selulit gedhe alus lan dekomposisi digawe cepet kanthi muter.

     Teknologi tekanan negatif irama CNC: akselerasi metabolisme lan ningkatake lingkungan internal kulit.

     905 Teknologi Laser Lelembut: Aktifake elastisitas kulit

    three-handles-slimming

     

     

    slimming-equipment

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita