mesin pelangsing kavitasi

  • cavitation massage vacuum slimming machine

    mesin slamping vakum pijet kavitasi

    Mesin pelangsing model iki sing klasik, nggunakake teknologi tekanan vakum, getaran kavitasi, laser 905nm alus, kanggo nyadari asil pelangsingan sing luwih apik. Grosir mesin pelangsing kualitas tinggi, welcome kanggo ngirim priksaan marang aku, kita bakal nanggapi sampeyan kanthi cepet .

     

  • kim 8 slimming machine

    mesin pelangsing kim 8

    Mesin pelangsing laser kavitasi laser rf (frekuensi radio) iki laris, efektif kanggo ngilangi bobot, bentuk awak, kavitasi 40KHz minangka kekuwatan, bisa ngilangi sel lemak kanthi gampang, lan perawatan bakal aman.

  • massager cavitation slimming machine

    mesin pelangsing kavitasi pijet

    Mesin pelangsing model iki vakumum , cahya infra merah, frekuensi radio, roller pijet, teknologi kavitasi bebarengan, kanggo mujudake efek pelangsingan sing luwih apik.

  • Cavitation vacuum body rf slimming machine

    Mesin pelangsing awak vakum kavitasi

    Mesin pelangsing awak BSL800 minangka model klasik, duwe telung gagang kanggo layanan pelangsingan awak. gagang laser alus kanggo ngangkat kulit, lan gagang rol, yaiku kanggo nyuda lemak, gagang kavitasi liyane bisa nyuda sel lemak kanthi langsung, asile katon jelas sawise sawetara perawatan.

  • 6 in 1 cavitation slimming machine

    6/1 mesin pelangsing kavitasi

    Mesin iki minangka desain anyar, warna jambon, paling populer ing industri kecantikan. Mesin multifungsi 6 ing 1, gagang kavitasi, vakum lan gagang rf Bipolar, enempolar lan twelaspolar, bantalan RF lan alas laser. ngilangi bobot lan kulit ngangkat RF. multi gagang luwih apik kanggo nyuda bobot awak.