mesin pembersih wajah gelembung aqua

Katrangan singkat:

Mesin cleaing kulit wajah gelembung hidra model iki regane murah nanging fungsine kuat banget, kita uga bisa nambah topeng led kanggo mesin rai aqua iki.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

    Teknologi Dermabrasi banyu / Ultrasonik / Bio mikro / RF multi-polar
    Komponen 1) Dermabrasi banyu: 1 gagang lan tips2) Ultransound: 1 gagang lan 1 MHz3) Mikro mikro: 1 gagang4) RF multi-kutub: 1 gagang lan 1 MHz

    5) 3dfungsi cairan aqua

    6) palu adhem

    7) Sing duwe aksesoris

    Tegangan 110-220V
    Tekanan Negatif 350mmHg
    Frekuensi 3MHz

    Kauntungan produk:

    1. Operasi sederhana, layar LCD 5,7 inci.

    2. Akeh teknologi sing beda-beda, bisa nindakake akeh perawatan

    3.kita uga bisa nambah topeng led kanggo model iki mesin rai hidra

    4. Iki aqua pil mesin bisa mbantu nyedhot produk perawatan kulit, supaya bisa ngasilake asil sing luwih apik.

    Fungsi produk:

    1. Botol banyu limbah: Wadah kontainerofcleaningskintoattractdirt.

    2. Botol cair: Loro kontainer yaiku cairan kanggo ngresiki kulit. Sawise ngresiki kulit, lebokake barang reged sing wis dicuci menyang wadhah liyane kanggo nahan banyu reged

    3. Nangani reresik rai: Reresik, peeling

    4 .BIO Nangani: mbantu kulit dadi kenceng, stimulasi kolagen luwih akeh

    5 .RF Gagang: Ngangkat rai, ngilangi kisut,

    6 .Gagang Elektronik: Ningkatake sirkulasi, mbantu nyedhot produk perawatan kulit

    7. Pethel keren: Kelangan lan adhem kulit, shrinkpor, kulit pelembab lan kunci gizi.

    8 .Semprot Oksigen: Semprot nutrisi cair kanggo nyerep kulit.

    Tampilan produk:

    bubble-facial-machine-01 bubble-facial-machine-02 bubble-facial-machine-03 bubble-facial-machine-04

    before-and-after


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita