Babagan Kita

Pabrik Kecantikan Bangkit Laser laser pecahan
Bengkel non-bledug 2000m2 Laser kaendahan IPL, Elight, SHR, OPT
50 buruh sing duwe pengalaman Laser pulsa dawa 1064nm
2 desainer sing duwe pengalaman Laser diode 808nm
24 jam wektu nyoba wektu kanggo saben mesin Laser diode ditambah 810nm
Tim layanan profesional sawise didol Laser ngilangi vena laba-laba
Lini produk kecantikan: HIFU
Q ngalih laser ND yag Rol derma, pena derma

Beijing Risen Beauty Technology Co., Ltd. madeg ing taun 2009, dununge ing Beijing, ibukutha China. Pabrik Risen Beauty minangka pabrikan peralatan medis lan kecantikan profesional sing nggabungake R&D, produksi, pemasaran, lan layanan, kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Produke kalebu peralatan nyopot rambut laser, peralatan ngilangi tato, Laser pecahan, HIIFU, peralatan pelangsing, lampu whiten untu, lsp. Diekspor menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad kayata Rusia, Inggris, Jerman, Australia, Polandia, Malaysia Thailand, Filipina, Amerika Serikat, Jepang lsp, lan wis misuwur dikenal ing bidang kaendahan ing luar negeri.

Inovasi teknologi minangka kekuwatan utama pangembangan perusahaan. Tim insinyur sing kuat, pengalaman pasar sing sugih lan integrasi cedhak klinis mbisakake perusahaan ngembangake teknologi canggih sing dibutuhake dening pasar laser medis. Wiwit didegaké ing taun 2009, perusahaan kita wis netepi prinsip "bertahan kanthi kualitas lan pangembangan kanthi inovasi", kita nganakake pertukaran teknis kanthi jero karo sawetara pusat riset teknologi ing Eropa, Amerika, Jepang lan Korea Selatan, terus inovasi lan ganti, lan ngupayakake dadi pabrikan peralatan kecantikan medis kelas internasional. Sawise luwih saka 10 taun dikembangake, merek Risen Beauty wis nggawe reputasi lan kesadharan merek dhewe ing industri kecantikan internasional lan domestik. Sistem layanan R&D lengkap, penjualan lan layanan purna jual nyedhiyakake para pelanggan macem-macem layanan berkualitas tinggi kayata sales, pelatihan, pertukaran teknis lan perawatan kapan wae.

fac (1)

fac (2)

Sertifikat

certificate (1)

certificate (2)

certificate (3)

certificate (4)