Laser ngilangi rambut 808nm

  • Portable 808nm diode laser machine

    Mesin laser dioda 808nm portabel

    Mesin laser dioda 808nm anyar duwe telung dawa gelombang, kajaba teknologi 808nm tradisional, nambah laser 1064nm lan laser 755nm. Produk iki nyukupi kebutuhan warna kulit sing beda-beda, Kanggo warna kulit sing beda, laser sing komprehensif menehi pengalaman sing apik kanggo para pelanggan, lan efeke luwih apik.

  • Vertical three wavelength 755nm/808nm/1064nm diode laser machine

    Vertikal telung gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mesin laser diode

    Vertikal telung panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm yaiku mesin nyopir rambut super, bar Jerman, kualitase sampurna, lan telung dawa gelombang bisa dicocogake kanggo warna kulit sing beda-beda. Bab sing penting, ora ana rasa lara kanggo nyopot rambut. Yen ora, kanggo desain sing elegan, misuwur banget ing industri kecantikan.

  • cooling system high end 808 diode laser hair removal machine

    sistem pendingin mesin 808 dioda laser endhas rambut

    Mesin nyopot rambut laser 808 diode iki paling apik sing kasedhiya, duwe sistem pendinginan khusus, bisa njaga mesin suwe, 600w, tampilan sing apik lan mewah. Kita bisa nambah logo merek sampeyan kanthi gratis ing sistem kasebut.

  • laser diode 808 beauty euqipment for hair removal

    laser diode 808 kaendahan kecantikan kanggo ngilangi rambut

    Model laser dioda gaya portabel 808 mesin penghapusan rambut laris, garansi setaun, tembakan bisa tekan 2000 0000, bar las jerman impor, jendela laser sampeyan bisa milih 12 * 20 12 * 10, ngilangi rambut laser permanen sing ora krasa lara.

  • diode laser 808nm hair removal machine

    mesin penghapusan rambut 808nm laser diode

    Mesin 808nm diode laser hair removal machine iki adol panas banget, kanthi kualitas apik lan rega paling apik, perawatan ora krasa lara lan permanen, tembakan bisa tekan 2000 0000, laser laser jerman sing diimpor. Bisa dadi logo merek sampeyan ing sistem gratis .