755nm mesin penghilang rambut alexandrite laser

Katrangan singkat:

Model iki 755nm mesin pemotong rambut alexandrite laser, bisa cocog kanggo jinis kulit, jinis rambut, minangka mesin laser nyopir rambut sing paling ideal. Ora perlu ngetrapake gel ing kulit, Ora ana rasa nyeri, ngilangi rambut permanen, Kurang sesi 3-4 sesi, Shot ora duwe watesan, kerja umure dawa, banyu, udara, sistem pendinginan semikonduktor.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

     Sistem kontrol  Layar dipimpin tutul
     Dawane gelombang  755nm utawa 1064nm
     Jembar pulsa 100ms
     Output energi  110J / cm2
     Dhiameter titik  10mm
     Panularan laser  Serat serat biquartz super Φ1.5mm
     Beam tujuane  Konduktor semi 650nm
     Frekuensi  0,5Hz-10Hz
     Nangani  Luwes lan kontraksi
     Sistem adhem  ClosedWaterCirculation, Blanketheat-removal system andblanket Heat-removal System
     Ukuran umume  800mm × 310mm × 840mm
     Tegangan  AC220V / 110V 10A 50 / 60Hz
     Bobot net  75KG GW: 93KG

    Kauntungan produk:

    Remover rambut diode laser model kulit iki bisa cocog kanggo jinis kulit apa wae

    Ora prelu masang gel ing kulit

    Ora krasa lara, nyopot rambut permanen

    Kurang sesi 3-4 sesi

    Nembak ora ana watesan, suwe digunakake

    Fungsi laser:

    1, ngilangi pembuluh darah, pembuluh vena ing sikil, lan awak kabeh

    2. Mbusak Rambut

    3. Hemoroid

    4.Hyththyroidism

    5.Hapus bagean

    Babagan panjang gelombang laser:

    Laser digawe dening laser padhet, banjur ditransfer menyang gagang kanthi serat optik.

    Mesin nyopot rambut laser 755 iki bisa digawe mung 755nm utawa mung nganggo 1064nm

    utawa kalorone nganggo 755nm lan 1064nm,

    sampeyan bisa ngirim priksaan kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan mesin iki

    Tampilan produk:

    alexandrite-laser-hair-removal-machine-01 alexandrite-laser-hair-removal-machine-02 alexandrite-laser-hair-removal-machine-03 alexandrite-laser-hair-removal-machine-04

     

    FAQ:

    1. Apa dawa gelombang mesin model rambut iki?

    kita bisa nggawe mesin iki kanthi 755nm utawa 1064nm, utawa 755nm lan 1064nm bebarengan, sampeyan bisa milih dawa gelombang sing dikarepake.

    2. Apa model iki nyopot rambut laser alexandrite mesin wis sertifikasi ce?

    ya, kita duwe.

    3. Apa garansi mesin iki?

    iku garansi setaun, yen ana garansi, ana masalah, sampeyan bisa ngubungi, bakal mbantu sampeyan nyoba bagean sing rusak, mula bakal dikirimake bagean kasebut kanthi gratis.

    4. Apa sampeyan nyedhiyakake sertifikasi latihan lan mulang cara nggunakake mesin kasebut?

    ya, kita bisa menehi sertifikasi latihan, lan mulang cara nggunakake. kita bisa ngirim video kasebut menyang sampeyan.

    5. Kepiye cara delivey sing biasane sampeyan pilih?

    kita biasane ngirim produk iki kanthi ekspres, kayata Fedex, TNT, DHL, ETC.

    kita uga bisa ngirim produk kanthi cara mbantu ngresiki bea cukai lan mbayar pajeg, supaya sampeyan bisa entuk mesin.

    certification

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita