Lampu pamutih untu kebersihan oral 60W

Katrangan singkat:

Model iki minangka mesin sing paling populer, tenaga dhuwur 60W, ndadekake efek pemutihan luwih apik. Sementara, suhu lampu pemutih untu stabil ing suhu 37-40 ℃, suhu sing terus-terusan ndadekake pengalaman pelanggan luwih apik. Kajaba iku, nalika digunakake, sampeyan bisa nindakake kontrol sadurunge nyeret ing endhas mesin, sing ndadekake operasi luwih trep.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Daya: 60W
  • dawa gelombang: 400nm-460nm
  • bobote: 27kg
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

    Jeneng produk Lampu pamutih untu
    Model TE150
    Ukuran pigura Dhuwur: 480mm, Panjang lengen: 900mm, Lebar: 1200mm
    Bobot mesin 27KG
    Tegangan input AC100-240V, 50 / 60Hz
    Tegangan output DC18V
    Kekuwatan 60W
    Dawane cahya biru 400nm-460nm
    Kapadhetan cahya biru 300-400mw / cmm²

    teeth-whitening-service

     

    Fitur:

    1. Daya dhuwur 60W, asile luwih apik tinimbang daya sithik.

    2. Godaan terus-terusan: 37-40 ℃.

    3. Nalika ngoperasikake, sampeyan bisa nggunakake kontrol gerakan.

    4. Desain apik lan bahan baku kelas dhuwur.

    5. Lampu Osram sing diimpor, umure luwih dawa

     

    FAQ:

    1. Jejere untu lampu putih, apa aku kudu tuku appart kasebut ing papan liya?

    Ya, yen sampeyan pengin ngoperasikake layanan whiten untu, sampeyan uga kudu nggunakake whiten, whiten gel; dam gum; guide shade; retractor lsp.

    Sampeyan bisa pesen kit whiten untu.

     

    2. Sepira kerepe aku pemutih untu layanan?

    Waos saben wong beda. Biasane sampeyan nampa layanan pemutihan waos saben rong minggu utawa sewulan, nanging yen sampeyan seneng ngombe kopi utawa ngrokok, sampeyan kudu nyepetake wektu lan nindakake seminggu sepisan.

     

    3. Nalika nampa layanan whitening untu, apa aku kudu ngilangi cincin berlian utawa ilat ing untu?

    Ya, sampeyan kudu nggunakake maneh, amarga gel bakal ngrusak barang kasebut.

     

    TE150-1 teeth-whiten-service

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita