360 sudut ing sekitar mesin pelangsing cryolipolysis

Katrangan singkat:

Mesin cryolipolisis multi 5 pcs paling anyar yaiku model kreatif, sampeyan bisa nyetel ukuran miturut area sing beda-beda, Kanthi basis pegangan cryo konvensional, mesin kasebut duwe gagang anyar sing cocog kanggo dagu. Gagang kasebut pas banget karo kulit, menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Daya peringkat: 800W
  • Cooling: -10 nganti ~ 45 ℃
  • Cryo quatity: 5 pcs
  • Layar Sentuh: 10.4 inci
  • Ukuran mesin: 62 * 46 * 170cm
  • Ukuran kemasan: 106873 * 65
  • Detail Produk

    Video

    Parameter produk:

     

    Mode pasokan listrik AC220V ± 10%, 50HZ; AC110V ± 10% 60HZ
    Daya sing dirating 800W
    Tekanan negatif 0-80Kpa
    Adhem -10 nganti ~ 45 ℃
    Daya laser 100mw / pcs
    Frekuensi kavitasi 40KHz
    Frekuensi RF 5MHz
    Cryo Quantity 5 pcs
    Coolant Banyu sing dimurnekake utawa lingkungan coolant khusus
    suhu 5 ℃ -40 ℃
    Kelembapan relatif 80%
    Layar tutul 10,4 inci
    Ukuran mesin 62 * 46 * 170cm
    Ukuran kemasan 106 * 73 * 65cm
    GW 56kg

    theory of slimming machine

    Ngalahake:

    Nangani cryolipolysis:
    Pendekatan 100% beku kanthi lengkap, 360 ° kabeh dimensi babagan aplikator pendinginan
     
    Ukuran cekelan cryo gedhe:
    195 * 85mm; 210 * 90mm; 215 * 100mm; 230 * 105mm
    Area: kanggo sisih ndhuwur. Desain cangkir lurus ngidini papan sing luwih apik lan pas ing bagean awak sing mlengkung utawa sempit.
    Area: paling cocog karo kontur weteng. Umume aplikator bekas digunakake wilayah kasebut.
    Ukuran cekelan cryo cilik:
    140 * 70mm; 155 * 80mm; 165 * 90mm
    Area: becik kanggo wilayah lemak sing luwih vertikal (IEabdomen lan sisih)) uga menehi saran kanggo gaman.

     

    fungsi khusus:

    Mini cryo 5 : ukuran gagang: 80 * 40mm. 

    Area: Chin

     

    Fitur:

    Kulkas 360 °; Ukuran sing beda kanggo bisa diganti, wektu sing bisa disetel kanggo adhem lan panas; Nangani cryo sing bisa diijolake; Pelangsing; Grenn cahya sumunar.

     

    Aplikasi:

    Ngilangi selulit

    Remova lemak lokal

    Limfa saluran

    Kulit kenceng

    Pelangsingan awak, Mbentuk maneh garis awak

    Nyuda relif kanggo istirahat

    Nambah sirkulasi getih

    Gabungke cryolipolisis, perawatan kavitasi kanthi RF kanggo nambah efek pelangsingan peralatan kecantikan.

     

    360-angle-weight-loss handle handle-of-weight-loss

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita