2 ing 1 pena plasma multfungsi kanggo ngilangi kutil, ngilangi tlapukan lan perawatan kulit

Katrangan singkat:

Pena plasma iki minangka pena plasma anyar sing dianyari. Wis rong mode kerja. Mode freck kanggo moles, ngilangi kutil, ngilangi kisut lan ngangkat kelopak mata. Mode ozon kanggo perawatan kulit, peremajaan ozon, anti-inflamasi bakterisida, perawatan kukul, lsp.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Werna: putih lan ireng
  • OEM: ya, MOQ 200 pcs
  • Paket: kothak karton
  • Detail Produk

    Video

    Paramèter:

    Suhu sekitar 0 ° C — 40 ° C
    Kelembapan relatif 45% - 77% (ora ana kondensasi)
    Tekanan atmosfer  70kPa ~ 106kPa
    Pasokan listrik AC100V-240V ± 22V
    Frekuensi daya 50Hz ~ 60Hz ± 1Hz
    Daya output maksimal Watesan 10W (puncak) ora ngluwihi 18W
    Pasokan listrik internal batere lithium
    LCD 1,77 inci TFT
    Bobot 1,3kg
    Ukuran paket 306 * 243 * 70mm

    Panggunaan utama lan ruang lingkup aplikasi

    peremajaan ozon, anti-inflamasi bakterisida, kukul, kutil umume, kutil senile, kutil rata, lelangit alus infeksius, kutil, kelenjar sebaceous, granuloma, ruam gedang, pigmen kulit, macem-macem pigmen, bintik-bintik, kisut lsp.

    Babagan mode Ozone:

    Fungsi ozon:Oksigen ing udara digawe dening ion listrik frekuensi dhuwur kanggo ngasilake ozon. Ozon tumindak ing membran sel bakteri, nyebabake kerusakan komponen membran lan ngrusak lipoprotein lan lipopolysaccharides ing membran, ngganti permeabilitas sel, nyebabake lisis sel lan pati, saengga mateni jamur lan kutu bakteri ing wektu sing cendhak. Lan nyegah peradangan, efek kukul katon jelas. Luwih penting, sawise sterilisasi ozon, mula dikurangi dadi oksigen, lan ora ana residu utawa polusi sekunder.

    Peremajaan Kulit: Akselerasi metabolisme kulit, ningkatake regenerasi kolagen, lan nyuda penuaan kulit. Nyuda gatal kulit sing disebabake amarga alergi lan garing. Nyegah melanin, padhang nada kulit, tekstur kulit sing alus, nyuda pori-pori, nambah elastisitas kulit, anti-tuwa lan nambah dermatitis alergi.

    Babagan mode mbusak titik:

    Plasma lift pen padha karo prinsip kerja mesin kosmetik laser CO2, nggunakake generasi anyar materi konversi tenaga sing efisien lan teknologi kontrol chip, plasma frekuensi dhuwur ing suhu sithik debit kanggo ndeteksi kontak nib pena kulit sing ala bintik-bintik ing antarane negara kontak kuasi, nanging saiki sawetara milimeter kanggo ngasilake plasma suhu tinggi 2000,, nggunakake efek panas awak plasma saka bintik-bintik ala karbonasi ing kulit, dadi ilang kanthi permanen.

     Wilayah apa ing awak sing bisa diobati kanthi Plasma Pen?

    • Garis akordion - garis sing mbentuk ing njaba cangkem nalika sampeyan mesem
    • Bekas kukul - nambah tampilan bekas bekas kukul lan kukul
    • Kaki gagak ngubengi mripat
    • Garis ngarep
    • Ngencengi Jowl / jawline
    • Garis marionette - Lipatan utawa lipatan sing mbukak vertikal saka sudhut cangkeme nganti dagu
    • Lipatan hidung / garis eseman - Pambungkus sing mbukak saka sisih irunge nganti tutuk
    • Garis leher, gulu kalkun
    • Garis perokok - kisut vertikal kasebut uga dikenal minangka garis lipstik ing sekitar cangkem
    • Stretchmarks
    • Kelopak mata ndhuwur lan ngisor - Kantong lan hood

     

    plasma pen parts

    feedbackcertification


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita