Laser pulsa dawa 755nm 1064nm

  • 755nm alexandrite laser hair removal machine

    755nm mesin penghilang rambut alexandrite laser

    Model iki 755nm mesin pemotong rambut alexandrite laser, bisa cocog kanggo jinis kulit, jinis rambut, minangka mesin laser nyopir rambut sing paling ideal. Ora perlu ngetrapake gel ing kulit, Ora ana rasa nyeri, ngilangi rambut permanen, Kurang sesi 3-4 sesi, Shot ora duwe watesan, kerja umure dawa, banyu, udara, sistem pendinginan semikonduktor.

  • 1064nm 755nm long pulse hair removal equipment

    Piranti ngilangi rambut dawa 1064nm 755nm dawa

    Laser pulsa dawa 1064nm minangka teknologi sing paling aman, Nduweni macem-macem aplikasi, ngilangi rambut, ngilangi bekas lara, eritema, sarkoma, lan ora ana efek samping. Ing bidang nyopot rambut, mesin pulsa dawa 1064nm minangka teknologi sing paling efektif lan paling aman. Kanggo rambut ireng lan coklat, efek ngilangi rambut penting banget. Kajaba iku, kita bisa nambah sistem 755nm, Luwih cocog kanggo rambut pirang lan cahya。

  • Advanced alexandrite laser hair removal machine

    Mesin nyopot rambut alexandrite maju

    Mesin nyopir rambut model iki paling efektif lan canggih, efektif kanggo jinis kulit lan warna rambut, denyut nadi 100m, sesi rambut sing dicopot cendhak, ora krasa lara, ora perlu ditrapake gel.

  • 1064 long pulse hair removal machine

    Mesin nyopot rambut pulsa dawa 1064

    Mesin model iki 1064nm dawane dawane suwene mesin nyopot rambut, iku paling efektif kanggo nyopot rambut kanggo jinis kulit, warna rambut, kayata emas lan abu-abu, ora perlu ngetrapake gel, kurang sesi.