Mesin kecantikan pembersih kulit rai 10 ing 1 hidro

Katrangan singkat:

Iki minangka perawatan kulit wajah Hydra paling anyar sing paling apik 10 ing 1 mesin, duwe 10 macem-macem jinis gagang, utamane gagang reresik kulit duwe telung jinis, dermabrassion berlian, dermabrassion hidro, lan dermabrassion silikon. Luwih maju.


  • Papan Asal: Beijing, China
  • Merek: Kaendahan Bangkit
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS lsp
  • Syarat pembayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, mbayar kanthi online Kredit
  • Detail Produk

    Video

    hydro-facial-skin-cleaning-machine

    Parameter produk:

    Frekuensi RF  1Mhz
     Vakum  ≥100Kpa
    Daya output maksimal  250w
     Layar  10,4 "Layar tutul
     Ngalahake Dermabrasi hidro kanthi 8 tipsDiamond dermabrasion kanthi 9 tipsBio mikrokurren 1 potongSarung tangan microcurrent 1 pasangPena vakum 3 ukuran beda

    Lampu foton kanthi 2 gagang

    Gun pistol semprotan 1 potong

    Bipolar RF nangani 1 potong

    Tripolar RF nangani 1 potong

    LED nangani 2 potong

    Scrubber kulit ultrasonik 1 potong

     Tegangan  100-240VAC, 50Hz / 60Hz
     Ukuran paket  66 * 49 * 120cm
     Bobot net  35kg

    Teknologi produk:

    1.Hydrafacial

    Dermabrasi intan

    Dermabrasi silikon

    Bio mikro

    Pulpen vakum

    Semprotan banyu oksigen

    RF Tripolar RF Bipolar

    Ultrasonik

    scrubber kulit

    LED

    Aplikasi produk:

    1. Reresik kulit

    2. Reresik pori kukul

    3. Kelembapan kulit

    4. Perawatan kulit

     

    hydro-facial-skin-cleaning-machine-01

    Tampilan produk:

    hydro-facial-skin-cleaning-machine-02

    hydra-facial-machine-parts-01hydra-facial-machine-parts-02

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita